Šta može da mi se desi jer jer prilikom instalacije drivera 11.4 nestalo struje.Insatacija je tek krenula da raspakiva one temp fileove i nisam stigao do dela kada te pita šta želiš da instaliraš tipa ccc ili novi hdmi driver.Da li mogu imati neko sranje,sad sam na poslu i nemogu da proverim pa me interesuje da li će biti neko sranje?
Sitnica (nestanak struje), ali ume opasno da iznervira.
Ontopic - Raic i Ish su ti sve rekli. Vidi kad je zapelo - da li prilikom raspakivanja drajvera ili prilikom same instalacije, pa pucaj prema uputstvu.
Pozdrav.
- Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
Meni je za proslo svetsko prvenstvo u fuci dok sam gledao onog gyana kako promasuje penal, i dok sam igrao fifu10,taman mi pocne sejvuvati manager-a, i nestane struje. Udjem u igricu ponovo,i djubrov nece da udje u save game. I morao sam 10-ak sezona ponovo! Malo sam otisao u offtopic ali da podelim iskustvo sa strujom...
:: Sitnica (nestanak struje), ali ume opasno da iznervira. :: :: Ontopic - Raic i Ish su ti sve rekli. Vidi kad je zapelo - da li prilikom raspakivanja drajvera ili prilikom same instalacije, pa pucaj prema uputstvu :: :: Pozdrav :: :: :: Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647196. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.