Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Pomoć
STRANA 1 OD 1
bunjevac Pomoć 28.04.2011. 12:38 T35599

status: user
broj poruka: 578

Šta može da mi se desi jer jer prilikom instalacije drivera 11.4 nestalo struje.Insatacija je tek krenula da raspakiva one temp fileove i nisam stigao do dela kada te pita šta želiš da instaliraš tipa ccc ili novi hdmi driver.Da li mogu imati neko sranje,sad sam na poslu i nemogu da proverim pa me interesuje da li će biti neko sranje?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Ishmerish Naravno da nece zemo, samo driver sweeper iz safe-a 28.04.2011. 12:46 #319372

broj poruka: 7285
clean with ATI, nazad u win i ponovna instalacija

Piece of burek :))))

Lala 4ever!
http://fwd4.me/zCE

http://imgur.com/QFXgQ.jpg

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

raic Ako nije krenula instalacija nikom ništa 28.04.2011. 13:08 #319384

broj poruka: 9006
Pokreni je opet i sve ok.

Ko se u kolu posere, pre ili kasnije ugazi u sopstveno govno.

strela75 Eto zasto se ne odricem Musteka... 28.04.2011. 13:13 #319388

broj poruka: 1590
Sitnica (nestanak struje), ali ume opasno da iznervira.

Ontopic - Raic i Ish su ti sve rekli. Vidi kad je zapelo - da li prilikom raspakivanja drajvera ili prilikom same instalacije, pa pucaj prema uputstvu.

Pozdrav.

-
Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
bunjevac RE 28.04.2011. 13:28 #319397

broj poruka: 578

Hvala svima i ja se nadam da nije nastalo neko zlo.
mixer93 Re: Eto zasto se ne odricem Musteka... 28.04.2011. 13:33 #319399

broj poruka: 4187
Meni je za proslo svetsko prvenstvo u fuci dok sam gledao onog gyana kako promasuje penal, i dok sam igrao fifu10,taman mi pocne sejvuvati manager-a, i nestane struje. Udjem u igricu ponovo,i djubrov nece da udje u save game. I morao sam 10-ak sezona ponovo!
Malo sam otisao u offtopic ali da podelim iskustvo sa strujom...

AthlonII x4 640
MSI 770-C45
2x2GB Kingston HyperX blu 1600 cl9
Gainward HD4850 GS
LC6650GP3 V2.3

:: Sitnica (nestanak struje), ali ume opasno da iznervira.
::
:: Ontopic - Raic i Ish su ti sve rekli. Vidi kad je zapelo - da li prilikom raspakivanja drajvera ili prilikom same instalacije, pa pucaj prema uputstvu
:: Pozdrav
:: Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
Ishmerish Sorry zemo sad sam se vrnuo sa pecanja pa sve vidim double 28.04.2011. 13:33 #319400

broj poruka: 7285
Sad kad sam bolje procitao tvoj post recu ti da je Raic u pravu i da samo picnes instalaciju ponovo.

Lala 4ever!
http://fwd4.me/zCE

http://imgur.com/QFXgQ.jpg

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647196.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs