Jedan poznanik mi nudi gigabajt 6850 1gb za 13000 eventualno 12000din.Priznaje da mu neke igrice ne rade (mozda ih ima vise).Kartica je narucena iz Jagodine ali meni Jagodina nije bas blizu ali mislim da bi na misice mogao ostvariti garanciju kod uvoznika(ako nije u redu) posto se poznanik raspitivao i receno mu je da se za reklamacije javi u Bg.To sugerira da je karta za reklamaciju.Ja mu nudim gigabajt 4870 1gb zalman(full) uz doplatu.Interesuje me vasa procena ove karte koliko vredi i koliko bih eventualno trebao da mu doplatim.Dosta reklamacija ima na 6850 ali rekoh da pitam.2 glave su pametnije od 1,a sto ih je vise jos bolje.Hvala
ja sam je uzeo pocetkom februara,problema do sad nisam imao,a koliko sam igrica probao sam bog zna jer sam tad i ja video brdo negativnih komentara.Verovatno je to bio samo prvi uvoz krajem prosle god.U mom mestu posle mene su jos trojica uzeli iste karte nisam cuo da se neko zalio.od mene toliko.
Bilo je dosta problema sa tim Gigabyte kartama. Cena jeste korektna, ali mislim da nije vredno cimanja i odlaska u BG(osim ako ne živiš u istom). Za tvoju kartu možeš da uzmeš 7-8K, zavisno od garancije, stanja i sl, pa eto nekih 4-5K doplate bi bilo ok. Ali svakako moj savet je da se maneš te karte.
Pazi brate...Te karte bas te GA su bas govnjive karte... koliko znam, i nekima sa foruma nisu hteli da prihvate reklamaciju zbog tih nekih igrica... ja bi zaobisao tu seriju,ako si vec gejmer, jer msm da puca u crysis-u i jos nekim extra igrama...
:: Jedan poznanik mi nudi gigabajt 6850 1gb za 13000 eventualno 12000din.Priznaje da mu neke igrice ne rade (mozda ih ima vise).Kartica je narucena iz Jagodine ali meni Jagodina nije bas blizu ali mislim da bi na misice mogao ostvariti garanciju kod uvoznika(ako nije u redu) posto se poznanik raspitivao i receno mu je da se za reklamacije javi u Bg.To sugerira da je karta za reklamaciju.Ja mu nudim gigabajt 4870 1gb zalman(full) uz doplatu.Interesuje me vasa procena ove karte koliko vredi i koliko bih eventualno trebao da mu doplatim.Dosta reklamacija ima na 6850 ali rekoh da pitam.2 glave su pametnije od 1,a sto ih je vise jos bolje.Hvala ::
Hvala na odgovorima.Da li bi mozda flesovanje pomoglo.I da li je tesko ostvariti pravo na garanciju.Imao bi samo racun od druge ruke i garanciju uvoznika.Racun nije na moje ime.
Flešovanje tu ne pomaže. U pitanju je hardverski problem. Sve Ati 6850 koje zezaju imaju faličnu memoriju.
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte 6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo
:: Hvala na odgovorima.Da li bi mozda flesovanje pomoglo.I da li je tesko ostvariti pravo na garanciju.Imao bi samo racun od druge ruke i garanciju uvoznika.Racun nije na moje ime :: :: :: ::
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte 6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo
:: ... ili Snupija :: :: Ko se u kolu posere, pre ili kasnije ugazi u sopstveno govno. :: :: :: Bitno je da imas racun i garanciju, a moze da se vodi i na Peru Detlitj :: :: ::
ako ne volis da se petljas mnogo oko hardvera, uzmi nesto sto provereno radi i vozi, nemo te boli glava od sjebanog hardvera, sto zna da nervira hardver to nijedna osoba ne moze da nadmashi :)
To je samo u VIP-u budjavom. Sta ako je covek teski invalid i vezan za krevet, jel i tad treba on licno? Nema frke sa time, samo da imas ta dva papira i miran si. U krajnjem slucaju pozovi uvoznika i pitaj da li mora vlasnik licno da donese na reklamaciju ili moze po nekom drugom da posalje. A sad se setih dok sam pisao- a sta mislis kad saljes iz KGa u BG na reklamaciju, da treba da se posalje i deo prsta kao dokaz da je vlasnik poslao? Realno.
:: Da nije fora kao sa mobilnim.Ako ne donese vlasnik ne priznaju garanciju.Mozda i toga ima :: :: ::
Snupi rizicno je slanje brzom postom.Mogu da se vade da je recimo karta ostecena prilikom transporta.Gare87 u pravu si 99%.Iskusio sam vise puta.Ali ja sam hazarder.Ovde je velika verovatnoca da ce uspeti reklamacija.Obavicu to licno.Relativno sam srecan i posten covek pa cu okusati svoju srecu jos jednom.Pozdrav forumasima
@Zoxin Tebra, pazi šta radiš, i Barselona nekad igra nerešeno kući(kontaš šta hoću da kažem). Reci tom drugaru da upakuje kartu tako da je ni cunami ne može srediti :)
Ne bih se ja igrao...Na kraju krajeva,tvoja stvar, ali vec sam ti rekao u cemu je poenta. Igras se i na kraju ces zazaliti. Sto ne bi prodao tu tvoju sto imas,a uvalices je bez frke,i prilozis to malo kesha i uzmes novu 5850? Ima za te pare... Em nova,proverena,nahvaljena,garancija... Em brza u nekim stvarima od 6850...
Ja sam imao tu defektnu kartu, jedva sam izvukao reklamaciju zbog samovolje nekog lika u Direct linku. Posle su ga valjda najurili. Prvi uvoz je bio ok, drugi je bio sa greskom Puca u igrama i izlazi BSOD. Resenja nema jer je izgleda problem sa memorijskim cipovima. Probali su da preprave instrukcije u bios-u , i nije uspelo. Nije pucalo u krizi i sl, ali u nekim drugim igrama jeste. Neke su radile ok.
Znaci samo je problem kod Gigabyte-a, ostali brendovi rade odlicno.
Thermaltake Soprano RS 200 Seasonic S12D, 850w Super Silent Intel Q6600, Corsair H50+2x Enermax Magma Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb MSI 6850 Cyclone, Power edition
:: Ja sam imao tu defektnu kartu, jedva sam izvukao reklamaciju zbog samovolje nekog lika u Direct linku. Posle su ga valjda najurili :: Puca u igrama i izlazi BSOD :: Resenja nema jer je izgleda problem sa memorijskim cipovima. Probali su da preprave BIOS, i nije uspelo. Nije pucalo u krizi i sl, ali u nekim drugim igrama jeste :: Neke su radile ok :: :: Znaci samo je problem kod Gigabyte-a, ostali brendovi rade odlicno :: :: Thermaltake Soprano RS 200 :: Seasonic S12D, 850w Super Silent :: Intel Q6600, Corsair H50+2x Enermax Magma :: Asus P5QL- :: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mh :: WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb :: MSI 6850 Cyclone, Power editio :: ::
Bilo je nas 7-8 sa Bencmarka, koji smo imali isti problem. Neki likovi nisu ni znali da imaju defektne karte. Tek kad smo im objasnili sta se desava i gde(kojim igrama), saznali su ruznu vest.
Na zalost cekali smo tri meseca na zamenu, mada je to bilo pre ovog novog zakona. Sad mora u roku od 15 dana da ti ponude opciju. Juce sam kupio zakon o zastiti potrosaca. Sve je objasnjeno .)
Ja imam ovu MSI 6850 i prezadovoljan sam trenutno i performansama i kvalitetom.
Thermaltake Soprano RS 200 Seasonic S12D, 850w Super Silent Intel Q6600, Corsair H50+2x Enermax Magma Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb MSI 6850 Cyclone, Power edition
:Brate,ja mu kazem, samo GA je govnjiva... Ostale su ok,ali GA na djubre baciti... :: :: :: AthlonII x4 64 :: MSI 770-C4 :: 2x2GB Kingston HyperX blu 1600 cl :: Gainward HD4850 G :: LC6650GP3 V2. ::
Ovo je tacno da je bilo problema sa jos nekim proizvodjaciam, ali ne kod nas !!! Sto je veoma bitno. Ugradjivani su defektni cipovi Hynix, sto nema veze ni sa ATI-jem ni sa 6850 GPU-om. Bio je jedan lik iz Francuske koji je imao identican problem sa MSI-jem, (ne kod nas) Kod nas nema ni jedan primer defekta osim Gigabyte-a i to ne komplet, vec druge serije koja je uvezena.
Sto se tice gtx 460 Na zalost kasnije se ispostavilo da ne radi Mafija II, kako treba, secka Star Craft, i svaka dx9 igra malte ne secka. Sa dx9 je bio bas problem dok u dx 10 radi u vecini slucajeva, Zavisi do drajvera u dx 10 u dx 9 ne pomazew nista, sem gasenja igre jer ne vredi kidati zivce sa seckanjem
Odluka je na tebi, ako si sumnjicav idi na ATI 6870 To ti je neki best buy Svi drugi proizvodjaci 6850 su ok(provereno), osim jednog dela Ga. U ostalom, u slucaju da ti se desava Bsod sa Gigabyte-om, mozes odmah da zamenis kartu, bez problema. Tako su me obavestili iz Direct linka !
Evo srdjanl kaze da mu radi savrseno, imao covek srecu .) Jel si igrao James bond, Crysis warhead - (Frost i ambush)... ako to prelazis bez Bsod-a onda je OK !
Prvi uvoz je bio Ok, drugi nije !!!
:: :: Ipak sam odustao.Ne vredi rizika.Hvala jos jednom :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647196. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.