Ako na kartici imam 7 pin zenski a imam kabl od 4 pina muski, da li mogu da gurnem ovaj od 4 pina u konektor od 7 pina i da dobijem sliku? Na semi izgleda da moze jer se poklapaju ali ne znam je li staju fizicki a 3 pina ce biti ne pounjena sto nije bitno.
Cisto sumnjam da si nasao nekompatibilan kompozitni jack(kabel), svakako ti prenosi samo sliku tako da je matematika prosta - bocnes i ako je slika OK tu nema mnogo sta da mozgas.
Treba da dobijem ovu kartu pa pitam da ne bacam pare na kablove jer ona ima TV out mogucnosti. Moze li ta grafika da mi dobro pusta filmove na P4? Nece se nista igrati samo mi trebaju filmovi na CRT televizoru koji nisu HD vec obicni oni od 700MB, 1.4GB i slicni u Divx, Xvid, mkv popularnim formatima
:: Treba da dobijem ovu kartu pa pitam da ne bacam pare na kablove jer ona ima TV out mogucnosti. Moze li ta grafika da mi dobro pusta filmove na P4? Nece se nista igrati samo mi trebaju filmovi na CRT televizoru koji nisu HD vec obicni oni od 700MB, 1.4GB i slicni u Divx, Xvid, mkv popularnim formatim :: ::
@Bundeva Instaliraj K-Lite Codec Mega Pack 7.10 Instaliraj BS Player 2.56 Pro Ako sa ovom kombinacijom ne budes mogla da pustis, onda nece da radi kako treba. Sa ovom kombinacijom sa AMD S 2300+512 MB i ATI Rage 128 Pro 32 MB pustao sam i HD 720p materijal. Ali samo sa kombinacijom K-Lite+BS Player ili Crystal 1.98, samo sa njim imas vise problema. Jos nesto. Ako ti na tv-u ne prikazuje sliku, a imas 7-pinski konektor na grafici, onda uzimi kabl S-Video+3.5 mm audio sa jedne strane kabla, a sa druge scart sa svim pinovima, posto ima dosta televizora kod nas , koji su uvezeni, a prikazuju samo na NTSC/M standardu sliku i nikako drugacije. I smanji digitalnu vibraciju na 36, a osvetljenje na 54( ova kombinacija radi u 95% slucajeva). Nadam se da ti je od pomoci. operator
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647196. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.