Dakle sve radi normalno dok se ne udje u neku igru... kartica je gigabyte gtx460 1gb Oc prva verzija,na 715 mhz... konfiguracija je ova dole navedena,nista nisam menjao,sve uglavnom dobro radi...
Problem je nastao jos ranije,ubacivao sam bio od ortaka radeon 4850,i odprilike tad mi se desavalo u igrama posle vracanja nazad gtx460,driver je poceo da puca,to se desavalo s`vremena na vreme,dakle nista specijalno...
Medjutim od skora to je bivalo sve cesce,i sada,bukvalno nemogu da udjem u igru,udjem,i pocne da zabada... zabada ko ludo,dok ne zabode igra... dakle moze da se igra 5 sekundi,onda zabode drajver,onda opet se vrati u igru,i tako dok se ne ujebe...
Probao sam drajvere od 260,99 do ovih novih 270,61 , isti djavo...
Na kraju sam pukao,i obrisao sistem,instalirao sam na drugom hardu sistem,a tu staru particiju komplet ocistio...nakon instalacije sistema i drajvera,isti problem i dalje postoji...
Nista sto sam uradio nije promenilo stvar...Zna li neko sta je i sta da radim...
Zvacu sutra Atom kod njih mi je garancija pa da vidim dali mogu mozda da zamenim kartu.
Da nisi uradio što si uradio, isti bi ti bili saveti. Ili čišćenje od ati drajvera ili novi sistem, ali, ovde se ne radi o bagljavim nvidija drajverima, mada liči, već o nekoj neispravnosti (tipujem na video memoriju) gpu-a, video memorije ili same kartice. Gigashit je po tome poznat od kraja prošle i početka ove godine. Ako si baš dokon, instaliraj Ubuntu i nvidija drajvere za Ubuntu, i neku 3d pucačinu tipa Allien Arena (Quake-ollika) da bi eliminisao softver i operativni sistem i došao u Atom sa čistom situacijom, da li je kartica ili ne.
Da se javi, on je strucnjak za Intel i nVidiu da on utvrdi do cega je. Salim se :). Nema sta vise da probas, osim da nosis da probas da menjas. Srecno!
:: Dakle sve radi normalno dok se ne udje u neku igru.. :: kartica je gigabyte gtx460 1gb Oc prva verzija,na 715 mhz.. :: konfiguracija je ova dole navedena,nista nisam menjao,sve uglavnom dobro radi.. :: :: Problem je nastao jos ranije,ubacivao sam bio od ortaka radeon 4850,i odprilike tad mi se desavalo u igrama posle vracanja nazad gtx460,driver je poceo da puca,to se desavalo s`vremena na vreme,dakle nista specijalno.. :: :: Medjutim od skora to je bivalo sve cesce,i sada,bukvalno nemogu da udjem u igru,udjem,i pocne da zabada... zabada ko ludo,dok ne zabode igra... dakle moze da se igra 5 sekundi,onda zabode drajver,onda opet se vrati u igru,i tako dok se ne ujebe.. :: :: Probao sam drajvere od 260,99 do ovih novih 270,61 , isti djavo.. :: :: Na kraju sam pukao,i obrisao sistem,instalirao sam na drugom hardu sistem,a tu staru particiju komplet ocistio...nakon instalacije sistema i drajvera,isti problem i dalje postoji.. :: :: Nista sto sam uradio nije promenilo stvar...Zna li neko sta je i sta da radim.. :: :: Zvacu sutra Atom kod njih mi je garancija pa da vidim dali mogu mozda da zamenim kartu :: :: :: :: asus p7p55d-e & intel i7 860 @3,8Ghz/Gigabyte gtx460 1gbOC/2x2gb geil 1600mhz cl9/1Tb wd green,500Gb seagate/Raptor 74gb/CM 690,cm rs620w/ yamaha A-1000 & WHARFEDALE DIAMOND 9.3.SAMSUNG F2380
januar-februar prošle godine sam pazario komp, tj sve sem hddova i kućišta u *** House. e sad onaj tamo kao nešto popisuje kuca račun i sve se to trpa u kesu. i ja u fazonu `a račun` on `u kesi je`. ok, došli kući pakujemo komp i ja sređujem papire i po navici sve ih trpam u istu kutiju. i kad sam skoro hteo da vidim šta i kako, ja taj fiskalni ne mogu da nađem, ali imam onaj ručno popunjeni žuto-beli. MOJE PITANJE: da li imam pravo da zatražim ponovo da mi pošalju mailom ili da odem lično da preuzmem ODVOJENE račune? ono kao, pozovem se prvenstveno na svoju nesposobnost (jer mi glupo da ih pljujem a treba mi `usluga`) jer sam `izgubio` fiskalni(za koji ne mogu da tvrdim da sam uopšte i dobio)? imam jedan takav račun koji je odštampan na A4 i u uglu lepo piše da taj račun ima istu važnost kao i fiskalni.. jbg, ono što možeš danas, ne ostavljaj za sutra..
Sad sam sredjivao sobu,usisavao komp,i lepo izvadim grafu,malo je usisam mada je bila skroz cista al ajde,bilo malkice prasine,vratim sve nazad,malo razdzaram kablice,kartu,usisam lepo onaj slot... I sad karta radi normalno .-D
Sad sam pikao shift 2 ,koji mi je do danas zabadao dok se ulazi u igru,da ne spominjem dok otpocnem trku,pa jos dok vozim,to je bio uzas...
Sada sve radi extra kao i ranije... Karta je naravno sjajni kloker,i zato me dusa bolela misleci da joj je nesto falilo,ali ocigledno nesto nije naleglo zadnji put kada sam je ugurao nazad...
Eto koja glupost.... Ljudska.. :-D Mislim i ranije sam lepo sve namestio,sta tu nije leglo nemam pojma ali ocigledno je sad sve na mestu :-D
... sa nevidijom. ATI je radio bez problema, a rđavu kitoyku, i picin slot smeta.... , idi jebote, sad treba da izbijem iz glave da su 100% gigashitova propast... već sam bio zacamentirao. Kad ti tamo a ono..
Isto se desilo i meni zadnjih 40 minuta. Htedoh da pogledam sta je bilo u velikom bratu i da pogledam klip neki sa jutuba i crni ekran pa drajver je prestao..... bla bla bla. . a onda crveno zelene plave kockice pa onda sive preko monitora. Restartujem komjuter i cim pokrenem brouzer isto. Reinstaliram drajvere isto. Kombuster da ne pominjem . Ugasim komjuter pa izvadim katrticu i vratim je i sad radi kako treba. A to se stalno desava (kod mene u zadnjih 5-7 godina jedno 3-4 puta al mislim kod ljudi koji me zovu zbog takvih stvari) mada mi bas nije jasno sta se to tu desi sa tim kontaktima.Uglavnom bas sam se ubedacio bio. Reko ako sad moram da je saljem bolje da je bacim. Sa altijem bi i s ovim novim zakonom bilo kukulele.
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647196. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.