jes vala u pravu si. uradicu to sa ovim trenutnim bracketom. evo sad sam citao na nekom sajtu da su neki odstranili sve resetke i direktno bez smetnje vazduh izlazi. ali razmisljam sta ako se karta pokvari morao bi da nadjem drugi bracket ako ocu da je teram u servis.... kad bi neko imao visak da mi da
Vidiš, kad si već pomenuo, još bi ti onda više odgovarao single slot, ni nema onaj deo što misliš da mu odsečeš.
Ne bi ni ja dirao taj što je na karti, da joj se nešto desi mislim da bi imao problema da objasniš šta joj se zbilo, pojeli mišovi možda, izgrizili na milostivi gospodin sve čizme i ostalo što se našlo u okolini...
Imao bi neki single da ti dam ako oćeš, taman je tanji lim da se ne mučiš mnogo..
Ko se u kolu posere, pre ili kasnije ugazi u sopstveno govno.
ako bi imao to bi bilo extra jel sa dva DVI i jenim HDMI mislim da mi je tako iza! a meni malo glupo jebi ga dosta si se cimao dao si mi i gaficku i ram na zajam....
Ne raduj se prerano. To je od neke ekstra matore karte i ima samo jedan običan vga. Biće bušenja kolko oćeš.
Ko se u kolu posere, pre ili kasnije ugazi u sopstveno govno.
:: ako bi imao to bi bilo extra jel sa dva DVI i jenim HDMI mislim da mi je tako iza! a meni malo glupo jebi ga dosta si se cimao dao si mi i gaficku i ram na zajam.... :: :: http://www.youtube.com/watch?v=UDXOzyGlJd :: ::
ima neki mini servis za kompjuktore pa da ugovorim sa njim da to izbusimo, a usput cu i proveriti sa njim dal ima neki viska da ne cimam tebe... sta to eVGA moze da napravi sto mi Srbi ne mozemo :)
jer kad igram igre ventilator je na 90% i naravno sto je brzi to se pravi veci pritisak pri izlasku vazduha... ovako bi povecao protok tog vrelog vazduha i svako snizavanje temperature ce pomoci sad je 82c
Jesi menjao pastu? Imas li nekog dobrog metalostrugara kog poznajes? To se uradi vrhunski precizno kao da je iz fabrike,nema smisla da se maltretiras i sam da rucno smirglas,seces,nikad nece biti ni blizu kako ce da se uradi sa masinom. Mislim ako to tebi ne smeta onda ok,ja sam licno perfekcionista.
Štangliranje
:: jer kad igram igre ventilator je na 90% i naravno sto je brzi to se pravi veci pritisak pri izlasku vazduha... ovako bi povecao protok tog vrelog vazduha i svako snizavanje temperature ce pomoci sad je 82c :: :: http://www.youtube.com/watch?v=UDXOzyGlJd :: ::
ovo cu verovatno sutra da odradim i taman pre menjenja paste da proverim kolika ce biti razlika kad odstranim resetke. a inace perfektnost mi nije jaca strana ali trudicu se da to odradim valjano naravno ako bude trebalo posto cu sutra kod ortaka da proverim dal ima neki viska da se ne cimam dzabe ako nema ima on dosta alata i busilica pa ce to lako ici.. sky jesi imao iskustva sa skidanjem bracketa i jel dalo rezultata? po meni bi trebalo da ima efekta bas pri visokim obrtajima kulera
Mogao bih to da ti odradim kod mog strugara da bude perfekcija..Naravno morao bi da mi posaljes bracket! Sto se tice temperature moj drugar Mirko je to odradio isto na GTX470 ,imas temu ovde :
sutra cu sve lepo da proverim kod tog drugara posto znam da je i on nesto busio/burgijao pa javljam sta sam uradio. ako nista od toga ne bude onda bi mi odgoravala tvoja ponuda!
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647196. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.