Zasto bi to bilo kod nas kada time ne unistavas garanciju. Bolje narucis sa casekinga vodeni blok i prodavac se pomoli kada ti ga prodaje da nesto ne montiras lepo. Ja nisam rekao da oni ne znaju da naprave grafiku. I Levis je imao prodavnicu pored Replay pa nikada nisam usao da kupi Levis. Svako ima nesto sto voli. Ako cemo sada da se primamo na sve ima 10.000 stvari i firmi koje su dobre. Sve je to dobro razlika je u nijansi, maloj nijansi koja bi me naterala da kupim ili da potrosim pare na nesto drugo ako nemaq to sto hocu.
ATI6950 I Graficka karta sa onzakom GTX570 ni u jednoj verziji a tu racunam i EVGA ludilo nisu dobrodosle u moj stan. Znaci ako vidite EVGA GTX570 na prodaju po 300e novu nemojte me obavestavati.
Izuzetan brend sto se tice mog iskustva. Imao sam kartice ovog proizvodjaca, koje su bile izvanredne. Cak bolje od mnogo poznatijih brendova !!! Na Powercolor nikad nisam imao zamerku
Thermaltake Soprano RS 200 Seasonic S12D, 850w Super Silent Intel Q6600, Corsair H50+2x Enermax Magma Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb MSI 6850 Cyclone, Power edition
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647196. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.