E sad dobitak je mali jer karta radi na taktovima na kojima radi 6950 a klok je dosta bitniji od shader-a. Naravno jedina razlika izmedju nje i 6970 su ti shader-i tako da unlock i sad kad je klokujem a vec sam probao radi bez problema na klokovima 6970, dobio sam 6970 1GB :) Pa kad se jos doda da izmedju 2GB i 1GB u fullhd ne verujem da ima neke razlike, dobio sam 6970 :) I to sve za smesne pare, ovog modela nema u prodaji kod nas, mislim da je tek izasla karta nema ni testova na netu, samo jedan.
Karta ima i Dual BIOS, jedan od retkih modela sa 1GB i Dual BIOS-om. Hladjenje dobro, niej bucna, sve u svemu ja prezadovoljan, zato je i uzimam za sebe :)
me mrzi da ispitujem max. oc al ima potencijala, posto na default 6970 klokovima radi bez problema sa malo dodatog napona.
@ rhher Ova karta iam swith, ali taj swith ja mislim da ne moras ni da iams sve se radi u poziciji 1, taj swith sluzi sam oako slucajno nesto krene po zlu, odnosno flesovanje ne prodje kako treba onda se pali drugi bios i opet flesujes onaj prvi sa originalom.
Inace karta je mogla lako da zavrsi na oglasima, al sreca pa je meni prvo ponudjena jer radim review sutradan za nju, ali tu ce biti default sve nista otkljucano.
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647196. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.