AMD Phenom II X4 B35@3.62Ghz@Xigmatek Balder Asus M4A785TD-M EVO 2x2GB DDR3 1666Mhz Exceleram CL9 ATI HD4200 384MB DDR3 PC power cooling and silencer 500W@CM690II Basic Apacer SSD 64GB 230/150MB,2x2TB WD Green@RAID 1
ali tvoja graficka jede malu decu , al najjaca je fora sto i ja imam tu graficku na ploci integrisanu hahaha i isto mi trenutno radi hahaha na 1 gb cak :D :)))))
:: :: :: :: ali tvoja graficka jede malu decu , al najjaca je fora sto i ja imam tu graficku na ploci integrisanu hahaha i isto mi trenutno radi hahaha na 1 gb cak :D :)))))
ja imam još jaču od tih vaših!!! Moja je HD4250 i ubija te vaše u svim igrama!!!
support normality
:: :: :: :: ali tvoja graficka jede malu decu , al najjaca je fora sto i ja imam tu graficku na ploci integrisanu hahaha i isto mi trenutno radi hahaha na 1 gb cak :D :)))))
Po perfrormansama, ova 6670 je tu negde sa 5750, negde malo jaca. Super je karta, 66w TDP, ali pocetna cena od samo 80e. Bice ovo dobra kupovina. Kada se ocekuju review-i ovih drugih karti - 6570 i 6450?
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647196. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.