Ljudi imam novi laptop sa Intelovom grafickom GMA 4500M. Jedini problem je sto je to integrisana kartica i sada kad hocu da igram pes11 mogu da igram samo na slabom kvalitetu slike zato sto ono ocitava da mi graficka ima samo 64MB vram-a. Da li postoji mogucnost da nekako povecam memoriju graficke na racun deljive memorije?
jedva radi CS 1.6 sa stabilnim fps-om, a komoli nešto tipa PES11...Laptop ti verovatno ima 2gb rama pa grafika ne uzima mnogo jer ionako nema nekog efekta... Fiat iustitia, et pereat mundus
mi je vram ceo gb, na drugom bedhih 32 mb i nikakve razlike nema....kilavo i kilavo. Što je za očekivati jer je namena takvog čipa da baci sliku na monitor/potera office, filmove i net i to ti je.... Fiat iustitia, et pereat mundus
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647196. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.