Poznanik resio da zameni t220 i naso junca da ga lepo odere i da doda 50e i ima taman love za ova dva:
LG 23 IPS231P-BN
ili
Dell 23`` U2311H
Znam da je ovaj dell takoreci proveren i da radi super i svi imaju samo pohvale za njega,ali sta mislite o ovom lg-u ips+led i 5 ms?ili ipak da ide na provereni dell.
Ako si iz bg-a najbolje je da ga pogledas u nekoj radnji. Kad budes video i probao oba monitora najlakse ces da odlucis. Kazu da taj lg koristi edge led tehnologiju, sto navode kao manu. Ja se ne razumem, pa neka neko objasni, ako je to mana uopste. Video sam neki rivju gde kazu da u praksi taj lg ima bolji odziv i bolji je za igre.
Moram prvo da te ispravim, jer i jedan i drugi imaju 8ms, a ne 5 kako si napisao za LG-a. Onda, zavisi i sta ti treba, tj. da li ces koristiti samo dvi, ili si razmisljao o hdmi ili dp. I da Dell-a mozes pokretati u svim pravcima, sad ne znam koliko ti je to bitno.
@Coa87 pogledaj sta pise na sajtu LG-a. Sustinski ima dva monitora BN koji ima pivot i ostala podesavanja kao dell i ima odziv 6ms i PN koji lici na samsung T220) fiksno postolje i ima odziv 5ms
:: @Coa8 :: pogledaj sta pise na sajtu LG-a. :: Sustinski ima dva monitora BN koji ima pivot i ostala podesavanja kao dell i ima odziv 6ms i PN koji lici na samsung T220) fiksno postolje i ima odziv 5m :: :: ::
Ja sam sa mojim dellom imao kantakt samo u radnji 20-tak minuta. Cekam da sklopim novu konfu koja moze da gura sve u 1080p pa cu da iznesem detaljne utiske. Sustinski je ok monitor za te pare. Ali svakako treba proveriti i taj lg led. Mozda je i to dobar monitor.
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647196. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.