Imam monitor Samsung 204b. Počeo je da se raspada pre otprilike 10-tak meseci. Počeo je da kasni pri uključivanju malo pa sve više i više. Sada je dosao na sat vremena. Trepće, lagano dobija sliku trepćući i posle jedno 3 sata dolazi do stabilizacije slike ali ne sasvim. Uzgred, ostavlja i otiske na ekranu od prethodnog sadržaja. Da ga bacam ili da popravljam? Hvala unapred
Izvini, ali nije mi jasno. pre 10 meseci si uočio simptome i sad pitaš za savet? Zašto to nisi uradio pre 10 meseci? Javiće ti se codeus verovatno da ti kaže šta je problem.
Naravno da ima pomoci. Ako budes imao srece, u pitanju su el. kondenzatori u napojnom delu i to prakticno ne kosta vise od parsto din. Sve ovisi na kojeg servisera nabasas i koliko ce da trazi za svoje zlatne rukice.
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: Imam monitor Samsung 204b. Počeo je da se raspada pre otprilike 10-tak meseci. Počeo je da kasni pri uključivanju malo pa sve više i više. Sada je dosao na sat vremena. Trepće, lagano dobija sliku trepćući i posle jedno 3 sata dolazi do stabilizacije slike ali ne sasvim. Uzgred, ostavlja i otiske na ekranu od prethodnog sadržaja. Da ga bacam ili da popravljam :: Hvala unapre ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647196. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.