drugi dan zaredom, po paljenju kompa, monitor prvih pola minuta (otprilike) se pali i gasi. tj slike na delic sekunda ima, pa nema. nije do software-a jer je i u biosu isto. posle sve radi ok. i kad se restartuje sve je isto ok. oba puta je bilo ujutro, kad komp celu noc nije radio.
jel ima neko iskustva sa tim? ja bi rekao da je monitor otisao... u pitanju je Samsung 206BW. Graficka je nova, pre manje od mesec dana sam uzeo, Gigabyte 560OC. Napajanje je isto novo, Corsair HX650. Ne verujem da je graficka, jer je nova a i kapiram da na ovom napajanju dobija dovoljno struje sobzirom na to koje je napajanje.
Pa ako imash garanciju,moli boga da je otisao,taman da dobijesh novi
10.04.2011. 15:02
status: user broj poruka: 6876
sad sam citao po netu da se to ljudima desava neko vreme,pa onda ladno crkne.Vidi kako se bude razvijala situacij,ali na tvom mestu ja bi to odma kod onih gde si uzeo.
to je prva stvar jutros koju sam uradio po paljenju kompa. istekla je proslog leta :( nista zovem ih sutra da vidim dal ima leka. ako nema, stekam pare da kad potpuno ode uzmem novi.
Imao sam slican problem, samo sto meni monitor nije hteo da se upali jedno pola sata pa se onda upali, a na kraju se vise nije ni palio. Posto sam mislio da je crko, resio sam da uzmem novi, a taj sam dao ortaku koji ga je odneo kod majstora i za 1500din mu je majstor zamenio nesto na monitoru i sad radi lepo, ko nov. :) Inace u pitanju je Samsung 730BF, star preko 5god.
AMD Phenom II 955 @3.2GHz Asus M4A87TD 2x2GB Kingston HyperX 1600MHz Sapphire 6870 1GB DDR5 Samsung SpinPoint F3 500GB WD Caviar Blue 640GB Cooler Master 690 II Basic Chieftec CFT-600 Samsung BX2331 Logitech G11/Microsoft Inteli
Odnesi u servis jer je verovatno neki kondezator (ili tako nesto malo) crko\lo. Imao sam takav isti problem i sa mojim LG-om pa jer je bio u garanciji popravka bila free.
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647196. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.