Interesuje me sta po vasem iskustvu je bolji izbor za kupovinu tj. koja je bolja tj. brza kartica?Po karakteristikama rekao bih da je MSI znatno brzi i bolji.Postoji samo jedan problem MSI 7900 GTO nema nigde nova a ja sam ipak pristalica novih stvari kad se nesto kupuje.Imam tri-cetiri kontakta koji zele da prodaju svoje 7900 GTO i navodno su stare samo par meseci ali sam ja ipak prema tome skeptican pa ne zelim da pogresim.Da li da kupim novu Asus 7950 GT ili da uzmem tu 7900 GTO koja je stara par meseci koja ima 3 godine garanciju?Napominjem da ja imam vec jednu 7900 GTO tj imao sam,poklonio sam devojci kad je kupovala komp pa bih sad zeleo ponovo sebi da nabavim.Sve sto je skuplje preko toga mi se ne isplati a i da se ne lazemo nisu neke znatne razlike u brzini dok su cene ipak malo vece.P.S.Jos nesto.Ljudi ne zanostite se serijom 8800 i DX 10 jer ce uskoro da budu povucene bar sto se tice 8800 jer je tako nVidia najavila mada ne mora da bude 100 % tacno,a sto se tice DX 10 posto vidim da se svi zalecete da zbog toga uzmete sto pre 8800 seriju zbog boljih performansi u igricama,treba da vam bude jasno da nemate operativni sistem koji to podrzava tako da vam to nista ne znaci.Vista koristi DX 9L!
E blago tvojoj devojci!!!! Ja da sam na tvom mestu uzeo bih tu polovnu 7900GTO i ne bih razmisljao(3 meseca/u garanciji 3god.), i ja sam uradio nesto slicno! Jedino sto je bitno jeste da trazis pismenu garanciju uz naravno fiskalni racun, i sta te briga! Dobro je to sto ces na taj nacin, siguran sam ustedeti finu lovu, a i sama garancija od 3god. je sasvim dovoljna, pa i prevelika, lako ces kasnije prodati kartu-malo izgubiti, a i sigurno ces je menjati za 1-1,5god.!
:: E blago tvojoj devojci!!! :: Ja da sam na tvom mestu uzeo bih tu polovnu 7900GTO i ne bih razmisljao(3 meseca/u garanciji 3god.), i ja sam uradio nesto slicno :: Jedino sto je bitno jeste da trazis pismenu garanciju uz naravno fiskalni racun, i sta te briga! Dobro je to sto ces na taj nacin, siguran sam ustedeti finu lovu, a i sama garancija od 3god. je sasvim dovoljna, pa i prevelika, lako ces kasnije prodati kartu-malo izgubiti, a i sigurno ces je menjati za 1-1,5god.
Poslusaj coveka, pogotovo ako uzmes u obzir da se svi GTO modeli klokuju na GTX bez ikakvih problema i budzenja. Samo dignes klokove memorije i GPU.
To im je preslo u naviku iz serije 7xxx,jer su isto tako prvo izbacili 7800 a ubrzo prestali da ga proizvode i poceli su sa proizvodnjom 7900 i 7600 i dr. grafickih.To ce uraditi i sa 8800,a to i nije tako lose jer ce onda cene 8600 biti nize,a ubrzo ce i cene8900 grafickih pasti na neku pristojnu sumu..
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.