Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
LOSA GRAFIKA
STRANA 1 OD 1
mikelevrel LOSA GRAFIKA 07.03.2007. 02:08 T3518

status: user
broj poruka: 28
TEK SAM DANAS SAZNAO KOLIKO MI JE LOSA GRAFICKA KARTICA! POKRENUO SAM IGRICU `HITMAN BLOOD MONEY` I SMORIO SAM SE KOLIKO MI JE USPORENA! DA NE GRESIM DUSU NEKE IGRICE SAM MOGAO DA IGRAM NA` HIGH` DETALJIMA ALI OVA ME UBIJA U POJAM! GRAFIKA MI JE GIGABYTE GV-N55128DP! POSTO SAM ODLUCIO DA MENJAM GRAFICKU DA LI NEKO MOZE DA MI DA PREPORUKU ZA NEKU GRAFIKU SA AGP SLOTOM,A I NE BIH BILO LOSE DA PODRZAVA PIXEL SHADER VERZIJU 3.0! STA MISLITE O 7600 GT?? ILI NEKA DRUGA PROVERENO DOBRA!?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
VMARC 7600GS 07.03.2007. 02:43 #13547

broj poruka: 9425

U MSI Varijanti ili Gainward.
MaliAbner Mala rakapitulacija 07.03.2007. 09:17 #13550

broj poruka: 7769
Cini mi se da su svi nvidia proizvodi sa PARNIM brojem an pocetku bili bolji ili nekako bolje odradjeni od proizvoda sa NEPARNIM prvim brojem.

Prosto i jasno legenda je bio GF2, da li se iko seca GF3, ali zato je GF4 bio pravi, svi su kudili 5200, 5500 ali je zato 6600gt i dan danas aktuelan.
Prosto ni sam nisam pametan da li da pazarim 7600 kad za par meseci 8600 zauzima njegovo mesto po slicnoj ceni, a cini mi se da je vredno cekanja.

Ali ako nestrpljenju nema drugoga onda gainward 7600gs ili 7600gt (ako budzet dozvoljava) ALI ISKLJUCIVO sa DDR3 1.4ns po mogucstvu.

Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!

zajcev Re: Mala rakapitulacija 07.03.2007. 11:44 #13561

broj poruka: 19
Zajcev

:: Cini mi se da su svi nvidia proizvodi sa PARNIM brojem an pocetku bili bolji ili nekako bolje odradjeni od proizvoda sa NEPARNIM prvim brojem
::
:: Prosto i jasno legenda je bio GF2, da li se iko seca GF3, ali zato je GF4 bio pravi, svi su kudili 5200, 5500 ali je zato 6600gt i dan danas aktuelan
:: Prosto ni sam nisam pametan da li da pazarim 7600 kad za par meseci 8600 zauzima njegovo mesto po slicnoj ceni, a cini mi se da je vredno cekanja
:: Ali ako nestrpljenju nema drugoga onda gainward 7600gs ili 7600gt (ako budzet dozvoljava) ALI ISKLJUCIVO sa DDR3 1.4ns po mogucstvu
:: Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!
8600xxx ce dosta kostati kada se pojavi tako da mozda i nije vredno cekanja,druga stvar je da li on ima procesor(99% nema) koji je dovoljan da ta graficka karta radi punom brzinom.
Mislim da za AGP nema da se uzme ganward sa tom ddr3 memorijom.

Moja preporuka , neki 7300gt ili 1300pro.U suprotnom je verovatno preplatio karticu zbog procesora.

pozz....
Mixa90 7600gt 11.03.2007. 21:59 #13814

broj poruka: 25
ja sam skoro kupio gainward 7600gt u agp verziji i mogu vam reci da je sjajna(procesor intel p4 3.2GHz)

nego sam sam je povezao pa me kopka da li je dobro

*najobicnije sam je ubacio u agp slot
*i povezao 2 kabla za napajanje sa prikljuckom koji se dobija pri kupovini koji se stavlja na unutrasnji deo kartice na uglu blize vratima kucista

pa me zanima da li sam dobro obavio drugu tacku
mikelevrel Re: 7600gt 11.03.2007. 22:34 #13820

AKO NEMAS NIKAKVIH PROBLEMA SA RADOM GRAFICKE,ONDA JE SVE O.K. STO SE TICE KONKRETNO BRZINE RADA PROCESORA ,TO JE NEZAVISNO JEDNO OD DRUGOG! GRAFICKA IMA SVOJ PROCESOR,A SAM PROCESOR KOMPIJUTERA OBAVLJA SVOJ POSAO! JA SAM BIO U DILEMI DA LI DA UZMEM TU GRAFICKU,JER NEKO MI KAZE DA TREBA DA IMAM MNOGO BRZ PROCESOR ZA TU GRAFIKU,A DRUGI SU MI OBJASNILI DA TO NE ZAVISI JEDNO OD DRUGOG,STO JE SASVIM LOGICNO,ZAR NE?

:: ja sam skoro kupio gainward 7600gt u agp verziji i mogu vam reci da je sjajna(procesor intel p4 3.2GHz
:: nego sam sam je povezao pa me kopka da li je dobr
:: *najobicnije sam je ubacio u agp slot
:: *i povezao 2 kabla za napajanje sa prikljuckom koji se dobija pri kupovini koji se stavlja na unutrasnji deo kartice na uglu blize vratima kucista
:: pa me zanima da li sam dobro obavio drugu tack
Mixa90 problem 7600gt 11.03.2007. 23:01 #13822

imam par problema
jednom mi se desilo da mi je podigao sistem i da su umesto desktopa na ekranu su se pojavile crno bele poprecne pruge

a drugi problem ako je to uopste do graficke:
nakon ubacivanja graficke sve igra radile su dobro medjutim nakon nekoliko nedelja instalirao sam neki program za ciscenje registry baze(sto sam kasnije video da to nikad i niko ne treba da koristi) nakon cega je u fifi 07 u onim scenama(npr na pocetku utakmice kad igraci izlaze na teren) kako da kazem nije seckalo vec kao da gledam replay koji je 50x usporen
to se i dalje dogadja pa sta mislite da li je to do graficke ili zbog tog programa?

mikelevrel Re: problem 7600gt 11.03.2007. 23:39 #13825

DA LI TI SE TO DOGADJALO VISE PUTA ILI SAMO JEDNOM KAD PODIZES SISTEM DA TI IZLAZE CRNO BELE POPRECNE PRUGE? U SVAKOM SLUCAJU POSAVETUJ SE SA NEKIM KOJI TO BOLJE ZNA DA LI SI POVEZAO DOBRO TE KABLOVE ILI NE! STO SE TICE DRUGOG PROBLEMA ODMAH DEINSTALIRAJ TAJ `REGISTRY BAZE` NIJE DO GRAFIKE! ILI AKO IMAS NEKI ZASTITNI ZID KOJI KORISTIS NA NETU ISKLJUCI GA PRIVREMENO,JER HOCE I TO DA ZEZA PRI POKRETANJU IGRICA! TAKODJE VAZI I ZA ANTIVIRUS AKO IMAS INSTALIRAN!

:: imam par problem
:: jednom mi se desilo da mi je podigao sistem i da su umesto desktopa na ekranu su se pojavile crno bele poprecne prug
:: a drugi problem ako je to uopste do graficke
:: nakon ubacivanja graficke sve igra radile su dobro medjutim nakon nekoliko nedelja instalirao sam neki program za ciscenje registry baze(sto sam kasnije video da to nikad i niko ne treba da koristi) nakon cega je u fifi 07 u onim scenama(npr na pocetku utakmice kad igraci izlaze na teren) kako da kazem nije seckalo vec kao da gledam replay koji je 50x uspore
:: to se i dalje dogadja pa sta mislite da li je to do graficke ili zbog tog programa
Dyca re 12.03.2007. 08:03 #13832

broj poruka: 1574
Mixa,ja mislim da je problem sto nisi razumeo uputstvo koje je na engleskom jeziku,ako hoces mogu ja da ti prevedem.

Mixa90 re: 12.03.2007. 09:58 #13840

ono mi se desilo 2-3 puta u poslednja 2 meseca
kablove sam povezao dobro po upustvu koje sam preveo dobro
moguce je da mi neki antivirus zeza pa cu probati da resim problem na taj nacin

jeremijabg evo ja,evo ja 17.03.2007. 19:27 #14151

broj poruka: 128

uzmi sapphire x1600pro 256 od mene po garancijom za 90e....hmmm

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs