:: :: :: :: dakle, potrebna mi je agp graficka koja ima DVA digitalna izlaza... :: :: ne znam na kakav adapter mislis? nesto kao spliter da mi napravi dva identicna izlaza :: :: meni trebaju dva digitalna nezavisna izlaza sto je vrlo retko naci na ovim kartama u agp varijanti...
:: :: :: :: dakle, potrebna mi je agp graficka koja ima DVA digitalna izlaza... :: :: ne znam na kakav adapter mislis? nesto kao spliter da mi napravi dva identicna izlaza :: :: meni trebaju dva digitalna nezavisna izlaza sto je vrlo retko naci na ovim kartama u agp varijanti...
Tesko, tesko ako si udaljen 2000KM juzno od malog Abnera
08.04.2011. 11:02
status: user broj poruka: 7285
ili ti nas malko jebuckas da se rasanimo.
Cek da rezimiramo:covek ti predlozi 3450 koja kosta koliko kao box Daffidof-a a ti mu na to odgovaras citiram `samo da nadjem u polovnoj varijanti` ?!???
Ako si ozbiljan u vezi ove teme onda bi trebao da sednes i dobro razmislis sta tebi treba i koliko to realno kosta.
:: Sad ce jedino Gile hacker da te jebe, jer on jedini na kugli zemaljskoj ima problem sa otvaranjem SPEDR short-ev :: :: Lala 4ever! :: http://spedr.com/4tb3 :: :: http://imgur.com/QFXgQ.jp :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: Grasias :: :: :: :: http://spedr.com/3Y5jKFQu ::
druze hvala na trudu, ali nisi izgleda ispratio temu...
potrebna mi je graficka sa DVA digitalna izlaza, ti si se potrudio da mi nadjes na oglasima ponude i hvala ti za to, ali to nije ono sto trazim i sto sam precizno naveo...
cekam jos odgovor od one ponude koja ima samo mail adresu, mozda ta graficka ispunjava uslov...
:: :: :: :: druze hvala na trudu, ali nisi izgleda ispratio temu.. :: :: potrebna mi je graficka sa DVA digitalna izlaza, ti si se potrudio da mi nadjes na oglasima ponude i hvala ti za to, ali to nije ono sto trazim i sto sam precizno naveo.. :: :: :: cekam jos odgovor od one ponude koja ima samo mail adresu, mozda ta graficka ispunjava uslov...
:: :: :: :: druze hvala na trudu, ali nisi izgleda ispratio temu.. :: :: potrebna mi je graficka sa DVA digitalna izlaza, ti si se potrudio da mi nadjes na oglasima ponude i hvala ti za to, ali to nije ono sto trazim i sto sam precizno naveo.. :: :: :: cekam jos odgovor od one ponude koja ima samo mail adresu, mozda ta graficka ispunjava uslov...
hvala i tebi druze ali ovo je `This DVI to VGA Display Adapter`
meni trebaju dva digitalna izlaza...
pretrazujem oglase aktivno, pa ce naleteti nesto...
u svakom slucaju hvala svima na pomoci, ne bi vas gnjavio dalje... sada znam dovoljno koji bi modeli mogli da imaju dva dvi pa proveravam svaki oglas pojedinacno...
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647196. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.