Sta mislite o ovoj grafici? Da li se klokuje dobro? Jeftinija je 3000 od gtx 570 msi TF. Vredi li razmisljati o njoj ili je ipak 570 bolji izbor za malo vise kesa?
@Daum Ovo bi bila neka sredina izmedju gtx 560 i gtx 570. Gledao sam po netu i retko koja 560 uspeva da stigne gtx 570. Ti si dobio dobar primerak, inace je velika lutrija. Kako da skratim link?
Nije ti lutrija. Svaki TwinFrozr ili DirectCU će da dostigne 990-1000mhz...
Čak više, ne treba ti GTX570 jer realno nemaš sa čime da ga opteretiš. Ja zato držim svoju kartu na default, a kad recimo pikam Crysis 2 dignem clockove na 1ghz i dobijem minimalnih 10-15 fpsa više. Tako se digne sa 40fpsa na preko 50...
:: @Dau :: Ovo bi bila neka sredina izmedju gtx 560 i gtx 570. Gledao sam po netu i retko koja 560 uspeva da stigne gtx 570. Ti si dobio dobar primerak, inace je velika lutrija. :: Kako da skratim link :: :: ::
Evo recimo da bih je ja uzeo da ne trosi ko monstrum, to mi jedini minus. Samo se seti koliko je to chudo kostalo pre par meseci, ovo je smesno. Bio pojam da imas, a sad mozes i sli da nategnes. Cirkus.
LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo
Sta ocekujes i sta ti je cilj ? Od toga zavisi odgovor na tvoje pitanje. Na prvom mestu novac igra ulogu. Nema i jare i pare , sto kaze nas narod !!! Mozes da klokujes sta hoces , bices na nivou onoga sto mozes da platis i to je to.
Thermaltake Soprano RS 200 Seasonic S12D, 850w Super Silent Intel Q6600, Corsair H50+2x Enermax Magma Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb MSI 6850 Cyclone, Power edition
:: Na prvom mestu novac igra ulogu :: Nema i jare i pare , sto kaze nas narod !! :: Mozes da klokujes sta hoces , bices na nivou onoga sto mozes da platis i to je to :: :: Thermaltake Soprano RS 200 :: Seasonic S12D, 850w Super Silent :: Intel Q6600, Corsair H50+2x Enermax Magma :: Asus P5QL- :: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mh :: WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb :: MSI 6850 Cyclone, Power editio :: ::
Lupio si za sve pare! Prvo ta karta nije referentni primerak i dosta je hladnija. A da napomenem da je GTX 480 kakav god da je - karta je zver. Jedina mana su malo vece temperature (Sto recimo niko ne pominje kad je 6970 u pitanju jer je i njihov prag veoma slican ) ,potrosnja. REFERENTNA! Performanse su vrhunske i ko kupuje ovakvu kartu taj i ne razmislja o potrosnji!
A ovo za MSI si tek lupio!MSI trenutno ima najbolje custom kartice na trzistu!U samom vrhu su sto se tice kvaliteta a i performansi.U stvari MSI nikad nije ni imao problema sa kartama vec samo sa plocama!
Ova kartica je non referentno izdanje.Ko nije imao Hawk/Twin Frozr resenja i ne zna kakve su ove karte. Na njih idu military komponente (komponente u kvalitetu) Za te pare ne moze da uzme brzu karticu.GTX 480 je brzi od 6950,sa 6970 je u klasi. Sa ovom kartom moze da se i postigne OC lagano 100 Mhz + !
Evo lik drzi tu kartu na 825 Mhz full load,kombustor 80c! Kombustor aka FurMark je isto sranje.Znaci u igrama max 70c!
Vidim da si van serijski talenat, i znas nesto sto drugi ne znaju. Sta znaci em je MSI ??? Jel tu neceg loseg ima ? Ili ne daj boze si pomislio da su Karte lose? Ako jesi onda znaci da nemas pojma !!!
Thermaltake Soprano RS 200 Seasonic S12D, 850w Super Silent Intel Q6600, Corsair H50+2x Enermax Magma Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb MSI 6850 Cyclone, Power edition
:: :: :: Em je pecenjara, em je MSI :: :: Bolji izbor je 560
Ovaj GTX 480 je sasvim druga prica u odnosu na referentno izdanje ali u poredjenju sa GTX 570 i njegovim karakteristikama nikako ne moze biti bolja kupovina i pored toga sto je non referentno izdanje.
GTX 570 je tiha karta sa pristojnim temperaturama od oko 75c u Full load.OC je zagarantovan i krece se oko 900 Mhz itd..Da ne nabrajam.Mnogo korisnika vec ima GTX 570 i svi su prezadovoljni.U ovoj klasi karti definitivno best buy!
MSI mozda jedino da ima da valja te graficke, ostalo je sve sranje (sto se mog iskustva tice). Od bluetooth dongle-ova, preko kamerica, pa do laptopova, sve je sranje (opet licno iskustvo). Stvari se raspadaju, bukvalno. Dal harverski ili softverski. Izuzetak kartice, njih bih kupio.
LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo
Je crklo, sto u garanciji, sto teek koji mesec po isteku iste.
Uvek neki feler, uvek neka muka.
U to uvrstavam i grafike, negde na pola garancije je crkla za sve pare a da nisam n i 5 igara posteno na njoj odigrao, bez OC, sa nereferentnim hladjenjem. A nije ni tiha bila.
Licno iskustvo, ne kazem da je to presudno, ali moje je takvo.
A to nereferentno hladjenje, stavio je neko poredjenje za neku ati karticu za isto. Ispade da je lose, dosta losije od saphire varijante.
Zao mi je, ali nisam ubedjen da je to dobra kupovina, mislim da je 560 po mnogo cemu isplativija, al ajd sad.
Neka nam neko javi ako ima neki MSI sa tim hladjenjem kako se ponasa, koje su tempeerature u radu i kad miruje. Bilo je 5850 za male pare pa kontam da ce biti neko.
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647196. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.