moze neki savet za povoljnu TV kartu... znaci necu da snimam niti bilo sta kompllikovano hocu samo da gledam tv i listam kanale kao na tv-u bez kojekakvih gluposti, cekanja itd... \ HVALA UNAPRED
Ala ste slozni, trebali bi takvi da budete i kada je u pitanju graficka kartica, a ne da se koljete:)- salim se malko! I ja sam za Leadtek 2000 expert, stvarno odlicna kartica, neces pogresiti ako je pazaris.
te Leadtek gluposti, uzmi Compro X30 ili X50, strasna tv karta za male pare, fantastican kvalitet slike,neverovatno brza promena kanala, snimanje u MPEG4 ( iako ti to ni ne treba). Probao sam mnogo tv tjunera, ATI,Leadtek,Pinnacle, ovo je ubedljivo najbolja, Compro je car na ovom polju!
:: te Leadtek gluposti, uzmi Compro X30 ili X50, strasna tv karta za male pare, fantastican kvalitet slike,neverovatno brza promena kanala, snimanje u MPEG4 ( iako ti to ni ne treba) :: Probao sam mnogo tv tjunera, ATI,Leadtek,Pinnacle, ovo je ubedljivo najbolja, Compro je car na ovom polju ::
hvala na savetima.. koliko vidim sve se svodi ini na tv2000 ili na compro a sad COMPRO,X30 TV za €20,50 a TV+FM Tuner PCI Leadtek TV2000 XP Global je 3.399.... e sad posto mi je cena bitan faktor ako ima ljudi koji mogu da potvrde da compro moze da ispinu osnovne potrebe... onda mislim da je to to... hvala svima javicu sta sam uradio i jesam zadovoljan...
Mozes i da biras, ne mora samo to sto su kolege forumasi predlozili. Licno sam probao i jednu i drugu varijantu, sto je najaci stos, obe lepo rade i na Windows 7 Ultimate. Elem, pogledaj i sam:
1. TV: KARTICA INTEX PHILIPS FM+REMOTE..................2.178,00 2. TV Tuner USB Intex..............................................2.900,00
Ova na USB ima samo tv, nema radio. Kartica radi kao zmaj.
Ja imam neku Leadtek 2000 XP Global nekompatibilna sa zvucno a gotovo da mi i ne treba. Pa stoji u fioci a dao bi je za 1000 din. Ima i garanciju. Problem je jer nemam zvuk kada ubacim je. Ne cujem ni brisanje iz Ricycle Bina. Nista. Ni test zvucnika. A sve je podeseno kao i pre nje.
Nisam ti se obratio, niti te prozvao, deriste jedno nepismeno! Kad naucis pravopis srpskog jezika, i sidjes sa motora koji ti je tatica mafijas kupio, onda ces imati privilegiju da zatrazis da komuniciras sa mnom, ljudski otpadu. Eugenika je smisljena zbog takvih `humanoidnih` primeraka poput tebe.
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647196. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.