Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
MSI 7600 GS mala pomoc
STRANA 1 OD 1
andrejnp MSI 7600 GS mala pomoc 05.03.2007. 20:25 T3508

status: user
broj poruka: 486

Imam problema oko pregervanja normalna temperatura je 45-50 ali akd se igraju iigricu (GW, WoW, Call of Duty20 posle jendo 15 minut temperatura je 75-80 sto se normalno odrazava u igricamai radu racunra. Grafikca ima pasivno hladjenje.. Sa prvim napajanjem grafika se grejal i preko 85. Zamenio sam stavio sam chiftec 450 wati malo je niza... Inace konfiguracija je 2.4/800 -478, 848P gigabyte, 200HDD,512DDR/400.Vece ima jedan vnetialtor u kuciste koji hladi ceo raunar. Proceso se ne grje preterano to jest ne rpalzai 45.

Recite mi kako da resim problemda li da najem dodatni ventialtor n koji bi mogao da namotnitram n graficku cisto da hladi postojece pasivno hladjenje i recite mi gde bi mogao to da kupim.

Ili mozda znate za neko drugo resenje moga problema...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
-ShonE- re 05.03.2007. 22:28 #13489

broj poruka: 3529
Aj da ne pametujem mnogo, ali meni to sve mirise kao da ti ploca pravi problem, odnosno, ja bih da sam na tvom mestu probao kartu kod nekog ortaka, na nekoj drugoj ploci, pod punim opterecenjem naravno, pa ako je i tada problem temperatura e onda bih razmisljao o kupovini nekog kulera!!!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MaliAbner Zemljace koji jezik ti koristis ?!? 06.03.2007. 00:01 #13493

broj poruka: 7769
Toliko gresis u kucanju pa me mrzi da citam post.
Povedi malo racuna o pravopisu da te ceo svet razume.

Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!

gman a da ti ne uradis nista 06.03.2007. 13:36 #13507

broj poruka: 1111
da nesto ne valja kartica bi zakucavala
i stvarno bi mogao malo na casove kucanja

stoler Re: Zemljace koji jezik ti koristis ?!? 06.03.2007. 14:21 #13509

broj poruka: 324
:: Toliko gresis u kucanju pa me mrzi da citam post
:: Povedi malo racuna o pravopisu da te ceo svet razume
::
:: Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!

Baš si mu bio od koristi!!! Svaka čast!!! Mislim da bi bilo bolje nekada i da propustiš koji post nego ovako ....

Misilim da nije neki kvar u pitanju a po najmanje ploča!Ja imam Gigabte 7600GS koja takođe ima pasivan kuler i temperatura mi ne prelazi 65stepeni pod ful opterećenjem ali imam veliki 12 cm kuler na kućištu koji hladi tačno na nju!Radna temperatura kartica sa pasivnim hlađenjem je znatno viša nego kod onih sa aktivnim ali je njihova prednmost u tome što su tiše(zanemarljivo)!! Moje mišljenje je da pokušaš da staviš neki jači kuler ili na nju ik+li na kućište koji bi trebalo da ti spusti temperaturu na neki noramlan nivo a to je sve ispod 70 stepeni!
gman ja imam 7600 gt agp 06.03.2007. 20:26 #13529

broj poruka: 1111
i u driver-u kaze CORE SLOWDOWN TEMPERATURE 130 stepeni celzijusa
a tih tvojih 70-ak je daleko ispod toga
stara 6600gt mi je stalno bila podgrejana na 80
zato sam ti i napisao da ako karta ne zakucava sve je u redu
meni je temp na ovoj oko 40, ali ima aktivni kuler, ventilator

andrejnp Super!!! 07.03.2007. 12:39 #13564

broj poruka: 486
Hvala na savetima za casove kucanja. Ako si vec hteo da nesto napises mogao si makar nesto pametno ako vec neznas kako da resim probelm..
Zanima me dali ima ventilator za 7600 GS kao sto ima za 6800 , 7900, 7950 koji se navlaci na postojeci pasivni.. Da li postoji i za 7600 GS i gde ima da se kupi. Ako neko zna.. Hvala ljudima koji se trude da pomogu drugima a ne da samaraju ceo forum njihovim glupostima i njihovim neznanjem..

Ako neko zna koja firma to ima da bih mogao da porucim posto svi nemozemo da zivimo u Beogradu!

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs