1. Šta podrazumevaš pod nenormalnim? 2. Šta za tebe nije puno para? Meni je recimo 20€ puno 3. Na kojoj konfiguraciji treba da radi? Za ovo što si napisao ja bi ti preporučio recimo NVidiu 8800GTX ili ultra. Oba modela su ti već fabrički nasvirana do krajnjig granica izdržljivosti, nisu skupe, a greju su ko smederevci tako da ćeš imati ispunjene sve uslove
Trenutno imam Athlon x2 5600+ 3.1 OC 4x1GB OCZ Platinum 9600GT Hteo bih nesto bolje za male pare max 70eura Zanima me da li ima nesto novo da moze da se nasvira kao sa carobnom frulicom i da sljaka,hladjenje u kucistu imam u full-u,3 ventilatora od 12cm sam spojio u 1 i povezao na neki nenormalni ispravljac tako da duva ko pored morave :))
sve krenulo na gore da kucnem o drvo(kuc,kuc,kuc) nabavio neki kesh i reko dal da ga potrosim na komp ili na pijanke(od drugog bi me bolela glava tako da sam se odlucio za prvo). definitivno je najbolji izbor za te pare 5770!!! ako si fun zelenih onda uzmi neku gtx260
ja sam na 550W LC imao 4870 1GB bez problema je radila.... ali mislim da ti je bolje da skupis 9000din i da uzmes NOVU 5770. ne neku polovnu za koju ne znas nista ni koliko je cedjena bila its. i manje trosi uz dx11
definitivno pametnija kupovina 5770 1gb. 4870/4890 mogu da budu u nekim slucajevima malo brze, ali brate ide leto, ako imas klimu riknuce od preopterecenja, ako nemas klimu progorece ti komp kroz astal i patos do komsije ispod tebe/podruma ___________________________________________________ http://img339.imageshack.us/img339/9292/retardlz.jpg
Pa 5770 se dosta overklokuje al se ne dobija nista 1 frejm. sa 5750 dobijas veci oc, al za pare koje dajes 5770 je sad možda najbolje resenje sobzirom na procesor koji imas. Najbolje karte za oc a sa pristojnom cenom su gtx 460 (za koju moras da imas najnoviju maticnu i procesor) skojom oc dobijas 30 posto (zato sam je i bio uzeo ) al sam se sjebo jer ne radi kako treba sa dx 9 na starijim konfiguracijama (moja je phenom II 940 + 770 ud3) Extra se oc 5850 koja je stvarno dobra kupovina i ako hoces da das vise pare to bi ti preporucio. Malo je lošija sa dx 11 igrama od konkurencije al kako mi se cini od dx 11 nema nista :). oc je oko 20 posto Dobra je i recimo 6850.Za vece pare necu ni da govorim. Da sam na tvom mestu uzo bi 5770 512 mb (košta 8500) (nema nikakve razlike ni u frejm u odnocu na 1024 imo sam oba dve) ne overklokuje se al ne treba ti vise ili 5850 (13500). NV bi zaobilazio jedino ako nemas nameru da menjas maticnu procesor i ram u skorije vreme i to samo najnovije.
@simon: 5750 OCed ~5770 5770 512 ipak malo slabija od 1gb, bez obzira na tvoje iskustvo a toliko je mala razlika u ceni da nema razloga ne ici na (makar) 5770 1gb ___________________________________________________ http://img339.imageshack.us/img339/9292/retardlz.jpg
Kad sam ga uzo iso je na 3.7 i nesto ne secam se. Pre mesec dva tri stavljao sam ga na 3.6 neko je tražio sa foruma da uporedimo nesto. Ne dobijam nista oc u igrama pa ga i ne overklokujem. OC mi je jedino graficka. Sa gtx 460 sam imo problema. Sad sa 6950 2 gb i fles biosom i oc radi sve extra.Procesor je na 3.0 ko sto reko oc ne dobijam nista mislim veci broj frejma minimalni maximalni sve je isto. A 512 i 1024 cak i imam benchmarke naci cu pa cu postaviti sve u frejm kriza i sad nemog se setim sta sam radio sve. U frejm. Veruj mi . Za 5750 neznam nikad nisam maximalno oc pa neznam stoji na drugom komjuteru. Bas cu da pustim mada je tamo obicno napajanje nemoj nesto da mi rikne. na kolko si oc maximalno 5750
ma pusti lopticu, vido 940 na azotu na 6.5 ghz i sad balavi cim ga vidi. fenom ko fenom, 3.5 do 3.9 na vazduhu, kako ti se zalomi. nikakva razlika za kucnu/gejmersku masinu ___________________________________________________ http://img339.imageshack.us/img339/9292/retardlz.jpg
@ balon91 ako hoces dobar OC 5750 ti je super ja sam je drzao na 900Mhz u odnosu na default 700Mhz to je nekih ~28% OC, i nije trazila ni podizanje napona ali nije ni imala tu mogucnost.
@Simon, ne znam otkud ti to da se ne dobija nsita overklokom 5770 ? Dobija se solidno ubrzanje.
:: 6850 se OC lagano 25%, koliko sam i ja svoju. Dosta ljudi sam video da poteraju i 35% OC, mislim da je slicna situacija i za gtx460. :: :: i5 760 @ 4.2Ghz Xigmatek Gaia Asus P7H55D-M PRO Sapphire 6850 975,1250 2x2GB HyperX 1600mhz X-Fi Xtreme Music Antec 900 Samsung 206B :: ::
Šta se smeješ bax, pa to nam je svima kriterijum... donekle. Svaka grafička će da radi a one što se dobro klokuju su obično kvalitetnije odrađene pa to i nije tako blesavo, mislim kad idemo na isti model - razni proizvođači.
Al da kupuje grafiku i računa na to da joj isuče crevca - jeste, puko je ko balon.
Ako pred sobom imamo mitsko biće sa dve ili više glava, bar jedna od njih će da bljuje vatru.
:: :: HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA...majko moja....e mladi dečače... :: :: :: Treba mi neka grafika koja se nenormalno OC i da nije puno para,temperatura nije bitna!? :: :: Hvala puno!
:: Al da kupuje grafiku i računa na to da joj isuče crevca - jeste, puko je ko balon :: :: Ako pred sobom imamo mitsko biće sa dve ili više glava, bar jedna od njih će da bljuje vatru. :: :: :: :: :: HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA...majko moja....e mladi dečače... :: :: :: :: :: Treba mi neka grafika koja se nenormalno OC i da nije puno para,temperatura nije bitna!? :: :: :: Hvala puno!
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647196. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.