Kupim danas monitor LCD Samsung 15` preko oglasa PC berze od nekog Vlade.Nisam imao vremena da probam monitor i racunam na POSTENJE ljudi sa berze,nadjem se sa doticnim,dobijem iskreno uverenje da je monitor O.K., preuzmem monitor.Dodjem kuci i naravno prikljucim monitor a monitor toliko tamna slika da se jedva naziru ikonice.Probam na drugom kompu i tamo naravno ista stvar.Znam da ce te svi reci da sam debelo lud kada kupujem monitor na nevidjeno,ali racunao sam na postenje ljudi koji se oglasavaju na berzi jer sam i sam kupovao i prodavao mnogo puta,i nisam i nisu me nikada prevarili.Zovem coveka na mobilni ali se naravno ne javlja.Svaka skola se placa,recite mi samo koji je kvar na monitoru,citao sam na forumima da je mozda invertor u pitanju.Morao sam ovde da se izjadam,krivo mi je jedino sto je monitor bio namenjen kcerci.Izvinite na gnjavazi.Pozdrav.
Ako je tako, onda mu nije ok. Nego, jel ima uopste pozadinskog svetla ili je totales mrak? Mozes li uslikati sa nekim digitalcem, pa da postavis? Jel reaguje brightnes, kontrast...
Pa jel ti ne citas kada se ljudima nesto pokvari po Srbiji ako su iskusniji da to daju u oglase. Napajanje koje zuji, graficka koja se greje, memorija sa greskama. Sta se danas radi na nevidjeno. I sta se kupuje tako kada su velike sanse da se ne provali odmah pogotovu ako prodaje neko ko ima iskustva i razume se bas u kompijutere. Koliko si platio monitor od 15`. Ja imam jedan na prodaju od 19`. Samsung 940N. Ti monitori su sada jeftini tako da za tvoj vise ce te izaci popravka nego takav veci ispravan. Ja recimo kada bi prodavao nesto prvo sto bi prodavao ispravno a drugo sto ne postoji drugaciji nacin da bi prodao sem da dodju kod mene gajbi i da vide da li radi. Da ne bi on meni rekao ne radi, ja njemu ti si pokvario i ostalo. Proba se visi pre izlaska iz kuce pitam jel si 100% siguran da uzimas i cao zdravo. Koje postenje kod nas. Pa neposteni su i oni koji imaju pazar od 500.000 do 1.000.000 din dnevno(zajebavaju ceo narod sa time sto nece da uvezu Corsair i Seasonic napajanja kao CM) jel im neodgovara a ti pricas o postenju ko zna kog kome su zafalile pare za nesto pa pokusao da proda ko zna koliko puta pre tebe pa ti naleteo. Javice ti se znas kada... Mozda slucajno da ga pozoves sa drugog fona za nedelju dana.
Za kilo virsli xD Vidi izadji coveku u susret ako je vec za cerkicu hteo da kupi. Sranje za koliko se ljudi ciganisu, tuga stvarno.
LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo
:: Otiđi mu na gajbu i olupaj mu u glavu,nego,zašto 15-ticu i ko to još prodaje-kupuje?Ja ću ti dam za kilo viršli 17-ticu sincmaster :)))) :: lumen7 :: ::
dobro razmotri servisov predlog .. popravka invertora (sta god da je ... lampa .. fetovi .. driver ... au samo da nisu transformatori) je 30-tak eura ... koliko si najverovatnije platio doticni ...
pre par nedelja uzmem benq19`` uz problem da se gasi po ulasku u win .. dodjem u servis .. otvorim .. pregledam SVE OK ... 10 dana mi radi bez problema .. 5 min pre nego sto sam krenuo da isporucim komp .. dignem govance na sto i upalim ... crkne mi invertor ..!!! aaaaaaa
Meni drug za moj od 19` je rekao da bi dao 40e i ja sam rekao da nosi ako hoce. E sada to niti je sigurno da ce on da kupi niti se meni zuri da prodajem. Dobro bi doslo 40e ali nije hitno. Samsuing 940N. Da me pita da li radi ne mogu da kazem radi 100%. Radio je kada je zadnji put bio ukljucen pre neki mesec. Stoji na ormanu a da li radi mora da se proveri. Samo ja na mom kompu to ne mogu pa bi taj koji kupuje morao da donese svoj komp da proba jel nemam Analogni kabl i Analogni ulaz na graficku.
Nazalost samo mu ime znam a ostalo je misterija.Sve je to tacno sto napisa Wlada011 ali dok je vune bice i ovaca,mislim na mene ovcu-beee.Inace gilopile slika je jedva vidljiva,vidi se kada pritisnem meni podesavanja ali je stvarno jedva vidljivo.Na brigtnes ne reaguje kao i na kontrast.Hvala vam na ovoj moralnoj podrsci,izgleda da ce zavrsiti u smecu.Hvala vam.
Definitivno pozadinsko svetlo ne funkcionise kako treba, jbg. Vlado bas si krme ako si znao da je mon neispravan!
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: :: Nazalost samo mu ime znam a ostalo je misterija.Sve je to tacno sto napisa Wlada011 ali dok je vune bice i ovaca,mislim na mene ovcu-beee.Inace gilopile slika je jedva vidljiva,vidi se kada pritisnem meni podesavanja ali je stvarno jedva vidljivo.Na brigtnes ne reaguje kao i na kontrast.Hvala vam na ovoj moralnoj podrsci,izgleda da ce zavrsiti u smecu.Hvala vam :: ::
:: :: Nazalost samo mu ime znam a ostalo je misterija.Sve je to tacno sto napisa Wlada011 ali dok je vune bice i ovaca,mislim na mene ovcu-beee.Inace gilopile slika je jedva vidljiva,vidi se kada pritisnem meni podesavanja ali je stvarno jedva vidljivo.Na brigtnes ne reaguje kao i na kontrast.Hvala vam na ovoj moralnoj podrsci,izgleda da ce zavrsiti u smecu.Hvala vam :: ::
Uz grafičku si sigurno dobio D-sub to DVI adapter, a uz monitor si sigurno dobio 2 kabla, jedan sa DVi, jedan sa analognim priključkom. Ovo pouzdano znam, jer imam isti monitor kao ti.
:: Meni drug za moj od 19` je rekao da bi dao 40e i ja sam rekao da nosi ako hoce. :: E sada to niti je sigurno da ce on da kupi niti se meni zuri da prodajem. Dobro bi doslo 40e ali nije hitno :: Samsuing 940N. Da me pita da li radi ne mogu da kazem radi 100%. Radio je kada je zadnji put bio ukljucen pre neki mesec. Stoji na ormanu a da li radi mora da se proveri. Samo ja na mom kompu to ne mogu pa bi taj koji kupuje morao da donese svoj komp da proba jel nemam Analogni kabl i Analogni ulaz na graficku. :: :: :: X4 965 BE(3.8GHz),H70, Crosshair 4, EAH6970, HyperX 1600DDR3 C9(4X2GB), Zalman RC1000, SSD V+64GB, WD500AAKS, LG250GB External, LG DVD-RW :: Seasoni X-750, Logitech G510, SAITEK Cyborg PM42, Samsung P2450 :: ::
Uz koji monitor ovaj koji sada imam sam dobio DVI kabl i Analogni kabl ja mislim. Nemampojma gde mi je taj analogni a uz graficku sve sto sam dobio to je tu. Ja nema pojma kako to izgleda ti adapteri. Znam da gajbi imam 2 DVI kabla od monitora i nijedan Analogni. Jedan je od nekog pre drugi od ovog. Znam, setio sam se sa B2230H sam dobio samo Alanlogni u kutiji. Nisam dobio DVI ili gazda je imao kod sebe DVI i ja mu dao Analogni a on meni DVI. Znaci imao sam samo taj DVI jedan. Kada sam kupio Samsung P2450H dobio sam power kabl DVI i analogni. DVI sam zadrzao sto znaci da sada imam dva a analogni dao kevi koja je otkupila od mene moj B2230H za 15.000 star dva meseca. A to za grafiku nemam pojma sta sam dobio. Sta trebam da imam uz EAH6970, kako to izgleda.
:: Uz koji monitor ovaj koji sada imam sam dobio DVI kabl i Analogni kabl ja mislim. Nemampojma gde mi je taj analogni a uz graficku sve sto sam dobio to je tu. Ja nema pojma kako to izgleda ti adapteri. Znam da gajbi imam 2 DVI kabla od monitora i nijedan Analogni. :: Jedan je od nekog pre drugi od ovog. Znam, setio sam se sa B2230H sam dobio samo Alanlogni u kutiji. Nisam dobio DVI ili gazda je imao kod sebe DVI i ja mu dao Analogni a on meni DVI. Znaci imao sam samo taj DVI jedan. Kada sam kupio Samsung P2450H dobio sam power kabl DVI i analogni. DVI sam zadrzao sto znaci da sada imam dva a analogni dao kevi koja je otkupila od mene moj B2230H za 15.000 star dva meseca. A to za grafiku nemam pojma sta sam dobio. Sta trebam da imam uz EAH6970, kako to izgleda :: :: :: X4 965 BE(3.8GHz),H70, Crosshair 4, EAH6970, HyperX 1600DDR3 C9(4X2GB), Zalman RC1000, SSD V+64GB, WD500AAKS, LG250GB External, LG DVD-RW :: Seasoni X-750, Logitech G510, SAITEK Cyborg PM42, Samsung P2450 :: ::
:: Uz koji monitor ovaj koji sada imam sam dobio DVI kabl i Analogni kabl ja mislim. Nemampojma gde mi je taj analogni a uz graficku sve sto sam dobio to je tu. Ja nema pojma kako to izgleda ti adapteri. Znam da gajbi imam 2 DVI kabla od monitora i nijedan Analogni. :: Jedan je od nekog pre drugi od ovog. Znam, setio sam se sa B2230H sam dobio samo Alanlogni u kutiji. Nisam dobio DVI ili gazda je imao kod sebe DVI i ja mu dao Analogni a on meni DVI. Znaci imao sam samo taj DVI jedan. Kada sam kupio Samsung P2450H dobio sam power kabl DVI i analogni. DVI sam zadrzao sto znaci da sada imam dva a analogni dao kevi koja je otkupila od mene moj B2230H za 15.000 star dva meseca. A to za grafiku nemam pojma sta sam dobio. Sta trebam da imam uz EAH6970, kako to izgleda :: :: :: X4 965 BE(3.8GHz),H70, Crosshair 4, EAH6970, HyperX 1600DDR3 C9(4X2GB), Zalman RC1000, SSD V+64GB, WD500AAKS, LG250GB External, LG DVD-RW :: Seasoni X-750, Logitech G510, SAITEK Cyborg PM42, Samsung P2450 :: ::
Ti bi da ga `lomis`, Air ti je super za to, em lak em mobilan :), gde da nosis 15` monitor :),...
Danas su ljudi spremni da se spuste jako nisko, nazalost mnoge trenutno teska situacija primorava na to :(, ali nevezano za to uvek ce biti pojedinaca koji su spremni da prodaju nesto pokvareno,...
Pozdrav!
:: kako samo ime sunce mu zarko....daj broj mobilnog..oglas ...gde si nasao coveka :: :: nije pisalo samo Vlada i prodajem monitor u oglasu :: :: :: I7 2600 + TX3 + P67 C4 :: 8gb Ripler 1600 cl :: 5850 OC edition 1 gb :: Samsung F4 raid 0 + F1 1T :: Xonar D2 + Creative Inspire T6100 :: Raven RV01 + Arkangel 850w :: VX 2450-led :: :: MacBook Air 13.3` :: :: Ajd uzdravlje :: :: :: :: :: Nazalost samo mu ime znam a ostalo je misterija.Sve je to tacno sto napisa Wlada011 ali dok je vune bice i ovaca,mislim na mene ovcu-beee.Inace gilopile slika je jedva vidljiva,vidi se kada pritisnem meni podesavanja ali je stvarno jedva vidljivo.Na brigtnes ne reaguje kao i na kontrast.Hvala vam na ovoj moralnoj podrsci,izgleda da ce zavrsiti u smecu.Hvala vam :: :: :: ::
Proguto bi on meni taj 15` sa svim kablovima posle toga.
Secam se jednom sam prodavao 5770, mesec dva je bila stara...i neki retard se javi i kupi je ....nasli se lepo u gradu, obavili sve, full kutija, garancije, sve zapakovano. Odem kuci, sednem da rucam, zvoni mobilni...e reko sad se ne javljam...zvoni opet.. ja nista, rucam nepada mi napamet da se javljam.
posle 5 min, zvoni mi neko na vratima ..otvaram, kad taj lik !! Lik je iz oglasa nasao gde stanujem i dosao do mene da mi vrati graficku karticu posle nepunih 20 minuta. Nije cak otisao ni kuci da je isproba ... elem , lik mi vratio novu karticu jer je imala `ostecene` konektore :D lol
Gledam retarda i ne verujem.....kolikoo je zaostao i bezobrazan pre svega, banu mi na vrata ..naravno vratio sam mu pare ...i jos mi stoji u telefonu memorisan kao retard ako se nekim slucajem opet javi za neki drugi oglas.
:: Ti bi da ga `lomis`, Air ti je super za to, em lak em mobilan :), gde da nosis 15` monitor :),.. :: :: Danas su ljudi spremni da se spuste jako nisko, nazalost mnoge trenutno teska situacija primorava na to :(, ali nevezano za to uvek ce biti pojedinaca koji su spremni da prodaju nesto pokvareno,.. :: :: Pozdrav :: :: :: :: kako samo ime sunce mu zarko....daj broj mobilnog..oglas ...gde si nasao coveka :: :: :: :: nije pisalo samo Vlada i prodajem monitor u oglasu :: :: :: :: :: :: I7 2600 + TX3 + P67 C4 :: :: 8gb Ripler 1600 cl :: :: 5850 OC edition 1 gb :: :: Samsung F4 raid 0 + F1 1T :: :: Xonar D2 + Creative Inspire T6100 :: :: Raven RV01 + Arkangel 850w :: :: VX 2450-led :: :: :: :: MacBook Air 13.3` :: :: :: :: Ajd uzdravlje :: :: :: :: :: :: :: :: Nazalost samo mu ime znam a ostalo je misterija.Sve je to tacno sto napisa Wlada011 ali dok je vune bice i ovaca,mislim na mene ovcu-beee.Inace gilopile slika je jedva vidljiva,vidi se kada pritisnem meni podesavanja ali je stvarno jedva vidljivo.Na brigtnes ne reaguje kao i na kontrast.Hvala vam na ovoj moralnoj podrsci,izgleda da ce zavrsiti u smecu.Hvala vam :: :: :: :: :: ::
Slažem se, ali nikom to ne može i ne sme da bude opravdanje za takva dela. Ako si u stanju da tako nisko padneš, onda si to oduvek imao u sebi, nije te kriza naterala. Moral je na niskim granama danas.
:: Ti bi da ga `lomis`, Air ti je super za to, em lak em mobilan :), gde da nosis 15` monitor :),.. :: :: Danas su ljudi spremni da se spuste jako nisko, nazalost mnoge trenutno teska situacija primorava na to :(, ali nevezano za to uvek ce biti pojedinaca koji su spremni da prodaju nesto pokvareno,.. ::
Zena radi AUTOCAD a imala je stari 940N. Vec sam joj dao ceo komp, doduse stariji ali radi vise nego dobro. I trebao joj je novi monitor. Ne mogu ja tako bas za dzabe pa i ja placam. Platila je 10.000 manje skoro. Nazalost ja sa EAH6970 i ATI 5870 nisam dobio nikakve adaptere. Sve sto vidim u kutiji je jedan Crossfire mostic, plastike koje pokrivaju onaj deo koji ide u slot i 1 8 pin produzni. Gde je 6 pin iz molexa, gde je 6=2 pin iz molexa to meni nije jasno uopste. Ja ne znam hoce li neko da posalje tim zutacima maleckim ljudicima mail da p[ocnu da pakuju grafike i maticne u celofan ili toelat papir ili bilo sta samo da nam ne nestaje ono sto treba da imamo. Ja imam Analogni to DVI ali ja sam njega dobio uz ASUS 9600SE (2002) godine. Od ovih karti ja to nemam. Imam one kablove za Eyefinity uz 5870 i meni ide iz napajanja u grafiku ali .... Ma idem da nadjem sta pakuju ljudi. To bi bio crni petak mnogima grafike i maticne u celofanima.
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647196. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.