Drug za par godina star komp sa integrisanom grafickom uzeo 1gb rama kingston na 800 i 5450 sa 512 ddr3 grafu.Memoriju je namestio da radi na 533 na koliko je stari modul od 1gb radio.I sad malo malo pa se zamrzne slika, ne pomaze ni ctr+alt del.Nemam pojma dal je kvar il neka nekompatibilnost,Rekoh mu da izvadi taj novi modul memorije za pocetak pa da vidimo sta se desava
Pozdrav , prvo sto bih proverio na vasem mestu je bios tj. da li je integrisana grafa iskljucena, zatim bih podesavanja za latenciju memorije stavio na auto umesto by spd (ili kako vec, a ako ima dodatna opcija za tolerancije i nju bih omogucio). Posto ovo podesite probajte komp , ako se i dalje `mrzne` a vi ukljucite grejalicu :P , salim se naravno tek onda krenite sa hirurgijom :)
tesko da je mem u pitanju, ono sto je vise verovatno je to da nisu pravilno odradili zamenu grafe.
Dakle za autora:Nakacite integrusu, uklonite sve drivere sa liste instaliranih programa,onda restart a zatim Driver Sweeper i clean with ATI, pa tek onda gasite komp i stavljate 5450.
Ako je windows 7 u pitanju izbrisi update od cini mi se 5. februara ili tako nesto pocetkom februara pravio mi je jedan od tih windows apdejta freeze...
:: Drug za par godina star komp sa integrisanom grafickom uzeo 1gb rama kingston na 800 i 5450 sa 512 ddr3 grafu.Memoriju je namestio da radi na 533 na koliko je stari modu :: od 1gb radio.I sad malo malo pa se zamrzne slika, ne pomaze ni ctr+alt del.Nemam pojma dal je kvar il neka nekompatibilnost,Rekoh mu da izvadi taj novi modul memorije za pocetak pa da vidimo sta se desav :: :: :: :: :: 166 Mhz Intel.16 MBedo rama,GK 4MB int,HDD 1,6 Gb WD,Goldstar CDR 8x,FDD NEC Philips 14`
Chemu muka chemu sve.... :) iskljuchi integrisanu u BIOSU ako vec nije... staviti sve na AUTO (kao shto jedan clan napisa malopre!)..pa...... Format C ..... Svez Win 7 i vozi.. ako posle toga bude zakucavalo.... e onda kreni da cheshljash komponente... (p.s. Zna nekad da zakucava i zbog memorije al shanse su 5% max... po meni..obichno bude plavi ekranchic smrti :D ) ...moj predlog... MSI 770-C45 AM3 Athlon x3 445( otkljuchan X4 ) TakeMS 2x1gb DDR3 1333Mhz 2x160GB Maxtor MSI OC 5670 1gb DDR5 Asus DVD/RW Napajanje 550W
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647196. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.