Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Strasno!!!
STRANA 1 OD 1
sojkic Strasno!!! 05.03.2007. 16:24 T3501

status: user
broj poruka: 216

Elem, resio sam promeniti box cooler na procesoru, i ne znajuci da ce to da postane nocna mora. Dvoumio sam se i troumio izmedju scythe ninja ili infiniti modela, zalman cpns 9500 i asus silent tower(mislim da je ta oznaka). Sve firme koje su navodno imale te komponente (pc outlet, hg spot i microsistems) nemaju trenutno na stanju i nemaju pojma kada ce dobiti, cini mi se samo da je moguce da ce stici zalman kod hg spota. I ajd ne moraju ti, da vidim termaltake sonic tower ili silent tower, po sajtu kojeg jako `cesto` azururaju ima na stanju ali naravno kada ih na zoves nema!!!
PA ljudi sta je to, u kakvoj smo mi to bulji, nase firme uvoze po DVA ili TRI malo bolja coolera i nema veze sto ljudi traze, bitno da se uzmu pare na budjavim konfiguracijama sto gledam oglase,npr gamer komp sa ati 9550 grafickom, pa sta ce taj da igra sa njom da mi je znati.
Zna li neko (ako cita neko i od predstavnika firmi ovaj forum) gde ima trenutno BILO koji kuler od ovih gore pet pomenutih, ili nesto slicno, veoma mi je bitno da bude jako tih i da dobro hladi
HVALA!!!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Hajduk Srbija 05.03.2007. 17:35 #13481

broj poruka: 114

Hajduk
Pa brate mili gde si ti bio sve ove godine dobrodosao u zemlju Srbiju ja se isto tako nerviram ali jbg tako je kako je i nemoj da mi diras 9550 (za onog ko nema para vrh grafika)
DaSickSyst CoolerMaster Hyper TX 05.03.2007. 18:43 #13484

broj poruka: 2909
Radi sve sto si hteo:
-odlicno hladi(napravljen je tako da hladi i plocu),
-skoro je necujan,
-za taj kvalitet je izuzetno jeftin(20-23e).

Mozes slobodno da overkolkujes.
Ima ga kod Pakoma i Deska.

http://www.coolermaster-europe.com/index.php?WEB_SK=Hyper+TX<=english&Language_s=2&url_place=search

DaSickSystem

DaSickSyst Klasika... 05.03.2007. 19:10 #13485

broj poruka: 2909
A sto se tice prodaje komponenti uopste...da ti kazem da vise od mesec dana pokusavam da nadjem kvalitetan ram na 800MHz(Geil,Corsair,SuperTalent) 2x1GB,a imas samo Kingston ili od skoro Apacera.Tek sam pre neki dan nasao sta sam trazio.Konacno je stigla neka kolicinica kvalitetnijih komponenti,i da nisam rezervisao mesec dana ranije ne bi ni sad kupio.
A to je samo zbog toga sto se u magacinima drzi roba koja je trebovana prosle godine i onda mora da se proda po starim cenama,a ne po trenutnim(skoro duplo manjim).
Ali to ti je Srbija...

DaSickSystem

markobg Re: Strasno!!! 06.03.2007. 13:37 #13508

broj poruka: 18
Mi ga trenutno u Hgspotu nemamo, istina je da stoji na sajtu da ga imamo, ali posto se ceo cenovnik sajta izvlaci iz baze, u bazi i stoji da imamo jedan komad, ali on fizicki ne postoji, i pri prvom sledecem upgrade-u baze taj ce se problem i resiti. Zalman je vec trebao da stigne pre 10tak dana ali nije, jer ga trenutno nema ni u Hr, tako da se nadamo da ce stici u sledecoj isporuci krajem meseca.
Marko HGspot

::
:: Elem, resio sam promeniti box cooler na procesoru, i ne znajuci da ce to da postane nocna mora. Dvoumio sam se i troumio izmedju scythe ninja ili infiniti modela, zalman cpns 9500 i asus silent tower(mislim da je ta oznaka). Sve firme koje su navodno imale te komponente (pc outlet, hg spot i microsistems) nemaju trenutno na stanju i nemaju pojma kada ce dobiti, cini mi se samo da je moguce da ce stici zalman kod hg spota. I ajd ne moraju ti, da vidim termaltake sonic tower ili silent tower, po sajtu kojeg jako `cesto` azururaju ima na stanju ali naravno kada ih na zoves nema!!
:: PA ljudi sta je to, u kakvoj smo mi to bulji, nase firme uvoze po DVA ili TRI malo bolja coolera i nema veze sto ljudi traze, bitno da se uzmu pare na budjavim konfiguracijama sto gledam oglase,npr gamer komp sa ati 9550 grafickom, pa sta ce taj da igra sa njom da mi je znati
:: Zna li neko (ako cita neko i od predstavnika firmi ovaj forum) gde ima trenutno BILO koji kuler od ovih gore pet pomenutih, ili nesto slicno, veoma mi je bitno da bude jako tih i da dobro hlad
:: HVALA!!!
pedjapop Re: Re: Strasno!!! 06.03.2007. 19:09 #13521

broj poruka: 144

:: Mi ga trenutno u Hgspotu nemamo, istina je da stoji na sajtu da ga imamo, ali posto se ceo cenovnik sajta izvlaci iz baze, u bazi i stoji da imamo jedan komad, ali on fizicki ne postoji, i pri prvom sledecem upgrade-u baze taj ce se problem i resiti. Zalman je vec trebao da stigne pre 10tak dana ali nije, jer ga trenutno nema ni u Hr, tako da se nadamo da ce stici u sledecoj isporuci krajem meseca
:: Marko HGspo

Toliko o tome da HG spot NIJE hrvatska firma!!!
Marko, Marko, sunce li ti zarko!
pedjapop Computer Dream 06.03.2007. 19:28 #13524

broj poruka: 144
Cvijiceva 77 ili Sarajevska, ne znam broj

http://www.titan-cd.com/eng/heatpipe/nk3234tz.html

kosta 1369 dinara ili 16eur.

Kupujte kod srpskih firmi!
starina Blago vama u Srbiji 07.03.2007. 00:32 #13540

broj poruka: 37

Za mene je Srbija zakon, i po cijenama i po ponudi. Gledano iz Republike Srpske, u Beogradu ima svega i sve je skoro duplo jeftinije. Ovdje za skoro svaku komponentu (ako je uopce uspijem naci i rezervirati) moram cekati po tjedan, a muka me uhvati kad vidim koliko je skuplja.
Najsvjeziji primjer - UPS Mustek 800 ovdje u Palama je 180 KM (oko 93 eura) i moras ga cekati kao da narucujes unikat, a kod vas mu cijena krece od 50 eura i ima ga svugdje.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs