mali problem sa karticom,kada se komp ukjuci ,ventilator na kartici pocne da se vrti i upali se crvena lampica na njoj sa oznakom D1602,pa me zanima sta to moze da bude,inace sve ostale komponete su ispravne jer cim smo zamenili karticu drugom komp se normalan ponasa...U pitanju je ATI 4850
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Da nisi zaboravio da joj priključiš dodatno napajanj :: :: Ako pred sobom imamo mitsko biće sa dve ili više glava, bar jedna od njih će da bljuje vatru. :: ::
Nikako da te navatam i pitam. Znam da si pre par meseci otvorio temu u Cafe-u o Kurdskom Kangalu. Zanima me da li si ga i kupio i (ako jesi) kakav je pas? Velik sam ljubitelj pasa imam ih 3 za sad i razmisljao sam o Kurdskom ovcaru. Malo ih ima po domacim forumima,pa me zanima kakvi su prema drugim psima,ljudima i na kraju ostalim zivotinjama.
Turi je u rernu ili ako to ne pomogne flambiraj je
30.03.2011. 16:40
status: user broj poruka: 7285
@Drum:Nisam druze, jesam dosta razmisljao ali problem je sto bi pre naleteo na Shannon Lucio negoli na jednog od njih.Veoma skupi i dostupni samo preko crnine. Sto se lojalnosti tice medju najboljima+obozavaju decu.
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647196. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.