Neko je pre par meseci postavio istu temu i dobio odgovor u vidu linka cini mi se nekog nemaskog sajta sa tabelom grafockih karti i procesora koji se najbolje `slazu` sa datim a ja to sada ne mogu nikako da nadjem. Ako slucajno neko ima taj ili neki slican link neka baci na forum. Hvala u napred.
Nije za mene nego za rodjaka koji ima malo vremesniju konfiguraciju: MB MSI K8N-SLI F CPU AMD Athlon 64 3200+ S939 (moguc upgrade na 3800 X2) VGA Gigabyte 7800GT 256/256 (eventualno zamena nekom jacom ali starijom ili dve u SLI) RAM Kingston DDR 2X1Gb (moguce dodavanje jos toliko) TFT LG L1970HR-BF PSU LC Power 600H Mozda to i nije komp za ulaganje ali covek nije nesto zahtevan korisnik mada s vremene na vreme voli da poigra nesto. Realno gledajuci ne moze za ovo da dobije bog zna kakvu kintu tako da mu je kakav takav upgrade izgledao logican.
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647196. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.