Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
ima li na nasem trzistu externih TV tunera...ali...
STRANA 1 OD 1
savatije ima li na nasem trzistu externih TV tunera...ali... 28.03.2011. 18:31 T34897

status: user
broj poruka: 1121
Sa DVBT i DVBC..tjunerom....Imam vishak monitor koji bi ostavio da radi samo ko kuhinjski TV ...BENQ92fp analog + DVI + zvucnici....

Hvala u napred
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
stalex011 ima...ali... 28.03.2011. 18:45 #309353

broj poruka: 285
po tekstu mi se cini da ti treba standalone digitalni tv tuner, za to nisam siguran. ali ako ti treba usb dvb tuner toga ima. ja imam jedan pinnacle hybrid.

pozdrav.

Intel Core2Quad Q6600
ASUS P5Q-E
4x1GB OCZ NVidia Platinum SLI Edition 1066MHz
Gigabyte GTX560Ti OC
1TB WD Green
1TB WD World
Corsair HX650
Logitech Z3
Razer DeathAdder
Logitech Wave

savatije re...da stand alone 28.03.2011. 19:01 #309358

broj poruka: 1121

pozeljno sa daljincem, DVI izlazom, i ono sto je verovatno tesko DVBC tjunerom

KalifNS Tesko... 29.03.2011. 02:34 #309466

broj poruka: 1017

Pitanje je i da li bi ti trebao DVB-T ili DVB-T2

Sa DVB-C vrlo tesko.

Gledao sam sta ima kad sam trazio tuner za sebe, i na kraju sam uzeo polovan analogni, s obzirom da je ponuda novih vrlo siromasna, a i postoji nesigurnost koji DVB-T ce se koristiti kod nas.
gilopile Re: ima li na nasem trzistu externih TV tunera...ali... 29.03.2011. 03:02 #309469

broj poruka: 9459
Malo je teze naci kod nas Tv box koji prima analog i digital(DVB-T), a i da ga ima bio bi preskup, garantujem. E sad, mozes da pazaris neki polovan TV box, moze se naci za nekih 2000 RSD-a, koji sasvim korektno rade + da kupis neki od klasicnih zemaljskih digitalnih reciver-a, sada su bagatela.

Evo kako bi to i spojio: U Kompozitni ulaz tv box-a spojis zemaljski DVB-t prijemnik(Skart to cinc), zatim iz DVB-a i audio out u TV box u audio in. Jedino na sta trebas da obratis paznju(ako si se odlucio za ovu varijantu) je da kada kupujes zemaljski DVB-t prijemnik da gledas da ima `loop`, jedino sa takvim mozes proslediti antenski signal iz njega u TV(u tvom slucaju TV Box) tako da nema cupanja kabla kada ti se gleda analogna...jer neki prijemnici to nemaju.

Imam slicnu kombinaciju, samo sto je spojeno preko PCI tv karte i odlicno sljaka. Riciver mi je Nytro Box NB 4001 T USB. To ti je ta varijanta i sigurno ce te izaci duplo jeftinije nego da juris TV box koji ima i DVB-t, a i imas dve sprave koje mozes odvojeno koristiti kad to pozelis.I so je isto odlicno kod ove kombinacije je to da na vecini zemaljskih recivera imas i USB, pa mozes i da snimas kanale, kvalitet snimka je odlican. Mozes i filmove da gledas, jer imaju ugradjen player, podrzavaju i velike kapacitate HDD-ova...Dakle imas isto kao i kod trostruko skupljeg stalonea - silvestera.

(c) 1982 Sinclair research Ltd

:: Sa DVBT i DVBC..tjunerom....Imam vishak monitor koji bi ostavio da radi samo ko kuhinjski TV ...BENQ92fp analog + DVI + zvucnici....
::
:: Hvala u napre
::
vordaaaa re 29.03.2011. 03:15 #309471

broj poruka: 101
Mozda imam ja to sto trazis... Moram da proverim, posto imam par komada dvbt tunera externih i ext ali s usb... Ako ne javim za 24h onda nema.
Poz

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647196.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs