Ma sta joj radio(kada je u pitanju ispravan primerak) ovo se nece desiti, a kamoli da su neki driveri uzrocnik ovome.
Ja bi ovako na prvu loptu rekao da su ovi zuti clockeri/hackeri nesto rucno prckali i glumili majstora spajanjem nekih vodova i kola pa je ovo rezultat, sto je opet samo jedan od mogucih scenarija kada ZELIS da se ovako nesto desi.
Ovom prilikom ne branim nVidiu,samo je poenta jasna kao dan. Al ga usrase sa ovim NE KORISTITE DRIVERE TE I TE, kao da smo svi mi sisali tatu.
Glupošću nvidije, nisu onemogućili starije drajvere u kojima je moguće zaboraviti na pamet. Svrha ovoga je da likovi koji su, evidentno glupsoni, od nvidije naprave glupsone. Ovo je katastrofalna reklama, bez obzira što je naizgled jasno kako od ove priče u realnosti nema ništa... mada, šta znaju deca šta je 200kg?
:: a Baxy?? :: :: Lala 4ever! :: http://spedr.com/4tb3 :: :: http://imgur.com/QFXgQ.jp :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
slucajno HD kamera uperena bas na kartu koja radi samospaljivanje iz protesta zbog losih drajvera?!Ovo me podseca na one reklame kad su se `klali`.cini mi se,Mercedes,Audi i BMW,tako sto su opanjkavali jedni druge.Uzivao sam gledajuci ih.
Imas na netu objasnjenje, vec im je jedna vrisnula pre toga, pa su drugu za svaki slucaj snimali. A moras da priznas da su privukli paznju. Cak i Nvidia ne negira celu stvar. A i nije ta kartica jedina koja je vrisnula, ima ih dosta po netu prijavljenih.
:: :: slucajno HD kamera uperena bas na kartu koja radi samospaljivanje iz protesta zbog losih drajvera?!Ovo me podseca na one reklame kad su se `klali`.cini mi se,Mercedes,Audi i BMW,tako sto su opanjkavali jedni druge.Uzivao sam gledajuci ih :: :: http://spedr.com/4rex3 :: ::
secam se kad je onaj Grk pronasao bug kako da degradira i7 980,pogasi sva jezga osim jednog,nasvira ga i on polako ispusti dusu.Posle toga niko od nas nije kupio i7 980 zbog toga???Zato sto je njesra proc???Tako je i sa ovim,mozemo da njacemo i govorimo kao je `kiselo grozdje`.Donesi mi par 6990 kartica obecavam da cu vam snimiti kako ih odvajam od zivota.
:: Imas na netu objasnjenje, vec im je jedna vrisnula pre toga, pa su drugu za svaki slucaj snimali. A moras da priznas da su privukli paznju. Cak i Nvidia ne negira celu stvar :: A i nije ta kartica jedina koja je vrisnula, ima ih dosta po netu prijavljenih :: :: :: :: :: :: slucajno HD kamera uperena bas na kartu koja radi samospaljivanje iz protesta zbog losih drajvera?!Ovo me podseca na one reklame kad su se `klali`.cini mi se,Mercedes,Audi i BMW,tako sto su opanjkavali jedni druge.Uzivao sam gledajuci ih :: :: :: :: http://spedr.com/4rex3 :: :: :: ::
... ali, video sam za sebe....priznaj da dobro crkava, sve sa laserskim efektima, a i šta bi drugo, kod dart vejdera i toliko šejdera... Nije kao ono pre kad likovi spaljuju svoj hardver zarad 5 minuta youtube slave - razvije se neki dim, osećaš prosto kako dismr, a malo se plastike otopi.. ev. explodira neki konz.... ništa se skoro i ne vidi od dima... ovo je već SF.
Re: Siroti ObradMi: prvo pokusava da izmami povisicu od AMD-a...
28.03.2011. 07:08
status: user broj poruka: 7769
@Tortojed Ajde bre opusti se nije ti pobio familiju da bi ga toliko mrzeo...
@Obradmi Ovo je bilo u stilu da komsiji crkne krava.
Da mi je samo znati od cega vi zivite kad imate toliko vremena da se zajebavate po ovom i slicnim pitanjima i jos sve to shvatate kao atak na `lik i delo`...
Tipujem da je neka drzavna sluzba... ono pao sistem pa smo sada malo na netu...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: tako sto ce biti ludji od ostalih njihovih reklamera, pa ga onda pokopa TheBear sa konstatacijom *citat :: :: :: `...uspesno je provrteo petnaestak igara i 5 3dmark-ova...` `...Testirao sam i 6990 sad za vikend, karta je zver, ali bucna. :: :: Summa summarum: osta Obrad na cedilu .. ::
Od paranoika ,ljubitelja teorije zavere....smisao je upozorenje ,nista vise od toga. Zvanicno saopstenje iz Nvidia:
Lars Weinand, Senior Technical Marketing Manager nVidia EMEA:
U web izdanju drivera za Gtx 590 ,dodali smo neka vazna unapredjenja za prekostrujnu zastitu za OC.Savetujemo svakoga ko overklokuje ili pokrece stresne aplikacije da uvek upotrebljava zadnje web izdanje drivera,da bi potpuno zastitio svoj hardware.Moramo da naglasimo da prekostrujna zastita ne eliminise rizik OC-a i ostecenje hardvera je moguce narocito kod povecavanja napona.Preporucujemo svakom da upotrebljava Gtx 590 sa referentnim kulerom sa default naponom kod OC-a i izbegavava prekostrujni zastititni mehanizam kod stresnih aplikacija.Ovo ce pomoci Gtx 590 da bude manje bucna i pouzdana. Nvidia radi sa nekoliko kompanija koje se bave vodenim hladjenjem i ova resenja ce dodatno poboljsati OC,ali i u ovom slucaju preporucujemo entuzijastima da ostanu na + 12,5 -25 mv od podrazumevane voltaze da bi smanjili rizik.
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647196. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.