Uzeo sam 5850 Twin frozr. Malo mi je kućište pa sam je od lima odvojio listom papira. Toliko ima mesta, U furmarku tera posle par sati na nekih 70C ali se niti čuje niti se cimam oko toga. Ubaciću ta neki dan 12-ticu pa ću i to rešiti. Preporučujem je svakom ko ima para za za ostatak od nekih 10K koliko ona imače košta može da kupiš kako hoćeš napajanje. Inače kartu sam pazario u EMMI.rs. Pre toga sam imao ostareli 2600XT 512M.
Aj druže ako te ne mrzi da li bi mogao da snimiš bios sa svoje karte i pošalješ mi.
Imaš u GPU-z recimo pored stavke `bios version` zelenu ikonicu save bios to file.
Ako pred sobom imamo mitsko biće sa dve ili više glava, bar jedna od njih će da bljuje vatru.
:: Uzeo sam 5850 Twin frozr. Malo mi je kućište pa sam je od lima odvojio listom papira. Toliko ima mesta, U furmarku tera posle par sati na nekih 70C ali se niti čuje niti se cimam oko toga. Ubaciću ta neki dan 12-ticu pa ću i to rešiti. Preporučujem je svakom ko ima para za za ostatak od nekih 10K koliko ona imače košta može da kupiš kako hoćeš napajanje. Inače kartu sam pazario u EMMI.rs. Pre toga sam imao ostareli 2600XT 512M.
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647196. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.