Koja je razlika u ova dva modela GF-7600 GT i EN-7600 GTi? [ tj. ako postoji razlika jer su ti nazivi uzeti od dva razlicita prodavca i nisam siguran da je to uopse razlika u hardveru ili samo nazivu ], i od kojeg proizvodjaca da kupim?
Takodje me interesuje koja je razlika izmedju 7600 GT serije i 7600 GS?
O boze.....GAINWARD 7600GS GLH (Goes like hell) sa 1.4ns DDR3 256Mb 128 bit.....Uzmesh to i miran si..a ustedish 4-5.000 dinara....ja je imam...i veruj mi..sve radi extra....Uostalom..Imash ovde po forumima..pa cesh da vidish sta valja.... 7600GS jeste oslabljena..ali treba ti svega 2 sekunde da je pretvorish u GT...! Znaci samo memoriju ubrzash za 200MHZ i dobio si GT..Sve ostalo na tim karticama je isto (7600Gt i 7600GS)...Toliko..... Ali samo Gainward sa DDR3.... nikako sa DDR2...pozdrav
Kartica sa oznakom EN-7600GT je oznaka za ASUS NVidia GeForce 7600GT , a GF-7600GT je 90% za Gigabayte model . Odlucio bi se za ASUS karticu . A sto se tice razlike izmedju modela GT i GS je u tome sto je GS je SKART kartica GT i to sto kaze decko sa imenom FILNI , da je pretvoris carobnim stapicem u GT . . . ha ha ha , pa to bi uradili oni koji je proizvode , i uzeli tih 4-5000 din za sebe , sad se nadjose pametni pojedinci da je pretvore iz GS u GT i ustede pare . . . ha ha ha . Sve u svemu obe kartice su u srednjoj klasi i krs su , bez 7800GT ili GTX ili X1800XT ili XTX nema lepog igranja novijih igara , sam sam se uverio u to . Stvarno mi se povraca od ljudi koji hvale 7600GS , KRS NEOPEVANI ! ! !
:: Kartica sa oznakom EN-7600GT je oznaka za ASUS NVidia GeForce 7600GT , a GF-7600GT je 90% za Gigabayte model . Odlucio bi se za ASUS karticu . A sto se tice razlike izmedju modela GT i GS je u tome sto je GS je SKART kartica GT i to sto kaze decko sa imenom FILNI , da je pretvoris carobnim stapicem u GT . . . ha ha ha , pa to bi uradili oni koji je proizvode , i uzeli tih 4-5000 din za sebe , sad se nadjose pametni pojedinci da je pretvore iz GS u GT i ustede pare . . . ha ha ha . Sve u svemu obe kartice su u srednjoj klasi i krs su , bez 7800GT ili GTX ili X1800XT ili XTX nema lepog igranja novijih igara , sam sam se uverio u to . Stvarno mi se povraca od ljudi koji hvale 7600GS , KRS NEOPEVANI ! ! :: :: POZ
E koji si ti RETARD. Povracati se od mene? Pa ti si retardirana budaletina. Testirao sam 7600 kartica vise nego sto ti imas godina i pricam iz iskustva, a ne kao ti koji si nacuo od nekog istog takvog kao sto si ti pa ponavljas k`o papagaj. Daj ne lupaj gluposti majke ti. Ajde pojasni zasto je skart. Obicno za skart robu ide i kraca garancija zar ne? Pa zasto je onda ista garancija na obe karte? Ako imas neku 7600GT daj da je uporedimo sa mojom 7600GS da vidimo koja je brza, tj koja se vise klokuje.
Aj da utvrdimo jednom zauvek. 7600GS ddr3=7600GT Isto tako 7600GS koja ima ddr2, je spora karta i ne isplativa.
Sta god radili 7300gt nikad nece biti kao 7600gs, kao sto ni ova druga nikad nece biti 7600gt. Prosto i jednostavno sve one kostaju koliko kostaju zbog onoga sto omogucavaju, e sad neko to klokuje pa misli da je ustedeo ALI JE CINJENICA DA SE SVAKA KARTICA MOZE KLOKOVATI PA NJIHOVPOREDAK PO BRZINI OSTAJE ISTI: No.1 7600GT No.2 7600GS No.3 7300GR.
Stvarno nisam znao da sam RETARD , tek sam sad saznao , nije imao ko da mi kaze do sad ! Ha ha ha , nebitno , ne zelim da se nadovezujem na tvoje pljuvanje , hocu da se slozim sto kaze MaliAbner , i da se nadovezem da nikada od babe nemoze da bude devojka , moze stara baba malo da se isklokuje , naravno koliko zavisi od primerka babe , ali da ce ona biti bolja od devojcice od 18god ... to nikako . No.1 7600GT No.2 7600GS No.3 7300GT
Mada je to sve srednja klasa kartica i to nema nekih performansi , bolje je resenje neka i polovna 7800GT , GTX ili 7900GS serija , ili X1800XT ili X1950Pro .
Po cemu je cena ove graficke GV-NX76T256DB-RH - 7600gt (gigabyte-ova) 115e (u DESK-u), a astale su minimum 130... A karakteristike su iste, mozda nema HDTV izlaz i tome slicno... A kome to jos treba... Ili pak su oni pogresno napisali cenovnik...
Evo i ja da nesto dodam na temu 7600GS koja se kao klokne pa bude 7600GT, a kod nekoga je bogati kao i jaca!! O boze!!! Naime 7600GS moze da se klokne malo pa da radni taktovi za GPU i memoriju budu slicni ili isti kao i na modelu GT, ali taj ko misli da je time dobio GT model, grdno se vara, ili nema pojma(ipak ne moze od babe da postane devojka)!!!! Ima tu jos dosta drugih faktora, kao sto su broj pajplanova itd...KO zna shvatice! Inace uvek do sada modeli koji su u istoj seriji a ispod GT serije su ustvari skartovi GT serije, pa od njih prave GS...., to se i ranije desavalo samo su bile druge oznake!!! Toliko!
Hvala vam momci na odgovorima to mi je pojasnilo situaciju ali... Takodje mi je dalo dosta za razmisljanje...
Posto sam ja zagrizeni gamer, (zaposleni sto mi daje mao slobodu u odlucivanju koju gragicku da kupim odnoseci se ne cene) hteo bih da kupim nesto sto mogu da vidim da izvlaci stvarno prelepu grafiku iz bilo koje igre da igram.
Trenutno ja imam ok konfiguraciju: sempron 2800+, 1g rama ali slabiju graficku radeon 9600 (krs totalni), koji mora pod hitno da menjam, samim tim mislio sam i plocu da menjam jer to ide na agp slot.
E sad malo me je uznemirilo to sto je rekao Misafloyd da i sa takvom srednjom klasom necu biti zadovoljan.
I stavlja me na dilemu dali da se zadovoljim sa srednjom klasom kao 7600GT ili da ispljunem malo veci kes za nesto bolje, u tom slucaju nebih znao za koji graficku karticu da se odlucim jer sam ispao iz te price jos pre 2 god. od kad sam se zaposlio!
Ako nije problem posavetujte me jos malo svacije misljenje cenim, i nemojte da se svadjate misljenja su razlicita, zato i postoji ovaj forum da ih uporedimo i izvucemo korisne zakljucke!
@ShonE Aj majke ti prosvetli me. Broj pajpova kod GS i GT karti je ISTI, ZATO JER SU ISTE KARTE U PITANJU. Objasni mi u cemu se razlikuju GT i GS(ddr3), molim te, izgleda da si iskusniji od mene. :)
@ostali GT i GS SE ISTO KLOKUJU u vecini slucajeva. Veoma mali broj GT karti ima 1.2ns memoriju. Mislim da samo Gainward ima 1.2. Do sada sam imao samo dva Gainwarda i dovatio sam jednog da klokujem i isao je +600/1600. Sad pogledah na netu i videh da Gainward karte imaju lose napajanje pa se zato lose klokuju i ne isplati se raditi v-mod.
:: Hvala vam momci na odgovorima to mi je pojasnilo situaciju ali... :: Takodje mi je dalo dosta za razmisljanje... :: :: Posto sam ja zagrizeni gamer, (zaposleni sto mi daje mao slobodu u odlucivanju koju gragicku da kupim odnoseci se ne cene) hteo bih da kupim nesto sto mogu da vidim da izvlaci stvarno prelepu grafiku iz bilo koje igre da igram. :: :: Trenutno ja imam ok konfiguraciju: sempron 2800+, 1g rama ali slabiju graficku radeon 9600 (krs totalni), koji mora pod hitno da menjam, samim tim mislio sam i plocu da menjam jer to ide na agp slot :: :: E sad malo me je uznemirilo to sto je rekao Misafloyd da i sa takvom srednjom klasom necu biti zadovoljan :: :: I stavlja me na dilemu dali da se zadovoljim sa srednjom klasom kao 7600GT ili da ispljunem malo veci kes za nesto bolje, u tom slucaju nebih znao za koji graficku karticu da se odlucim jer sam ispao iz te price jos pre 2 god. od kad sam se zaposlio :: :: Ako nije problem posavetujte me jos malo svacije misljenje cenim, i nemojte da se svadjate misljenja su razlicita, zato i postoji ovaj forum da ih uporedimo i izvucemo korisne zakljucke
i slazem se sa poretkom, jer koliko moze da se ubrza gs toliko moze i gt ja sam mojoj dizao taktove do 72050 i sve radi normalno i naravno da su gs skart, procesori koji nisu prosli gt test se ugradjuju na gs karte i karta vozi sve igre sa svim podesavanjima na najvisem nivou, ako koristis 17 inch monitor kao ja, a i vecina ljudi, i rezoluciju od najvise 128024 jace karte su za vece rezolucije sta ce meni 600 fps
Pa vecu glupost nisam cuo!!! Onda i celeron nije prosao Core2duo test! Boze kakve se ovde gluposti pisu, pa to je da ne poverujes! 7600GS GLH moze da se klokuje jace od nekih 7600GT i da kada su obe klokovane 7600GS GLH postigne bolji rezultat, ali opet ce neko reci da to nije moguce, da su gs karte krs, ali to je i za ocekivati, ima nas svakakih, narocito se slazem da ima i Rerarda!
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.