Koja grafika je dovoljna da izvuce max iz Athlona x2 5600+ clockovanog na 6000+???? Ne bih da uzmem nesto sto mi nije iskorisceno a da dam pare badava koje nemam! Hvala........
Nema sta tu ko iz koga da izvlaci... cpu i gpu su posebni... Mozes ti tu da stavish ATI 6870 i sve igrice da ti rade extra, imaces isti fps kao npr kao corei7 + ati 5850 lupam...
Najbolje je da stavis sto jacu karticu, kartica ti izvlaci fps najvise, procesor takodje ali manje nego kartica, ja ti preporucujem ako hoces karticu na duze staze da uzmes ATI 5850 ili ATI 6850, sa njima ces moci sve na high da igras, naravno da bi imao vise fps-a ako bi umesto tvoj 6000+ imao Phenom X4, ali i ovako ces biti prezadovoljan...
Evo reći ću ti kao bivši vlasnik 4850 da je sasvim dovoljna da bi igrao MW2 u fullhd na full detaljima bez AA. Igrao sam pretežno multiplayer pa ne valja da ima padova fps-a, 5750 bi verovatno i AA izvukla.
Ako pred sobom imamo mitsko biće sa dve ili više glava, bar jedna od njih će da bljuje vatru.
:: Da li je 5750 ili 450 dovoljno za igranje novih naslova kao Call of duty i Medal oh Honor u nekoj iole normalnoj rezoluciji sa ok detaljima??????
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647196. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.