pa me zanima da li je neko imao priliku da pogleda sliku na ovom monitoru,ili mozda neko ima ovaj monitor,pa da mi moze preneti utiske,zamerke,pohvale...Ne mogu probati monitor pre kupovine jer ga moram poruciti na nevidjeno....takva tura...
ZIVOTNA JE IRONIJA KADA TI CEO ZIVOT SOLE PAMET,A UMRES OD SECERA
koja je poenta prelaska sa 22 na 22? Otvori se bar za 24 (2450wm) inae i ako uzmes 2250 isti monitor druga diagonala, bilo dosta diskusija dosta pohvala i po koja kritika! Ako si u NS-u mozes me na mail kontaktirati pa doci da ga vidis uzivo, nije problem nikakav! Srecno :)
zato sto mi 22 inca najvise odgovara po velicini monitora,24 mi je preveliko i smeta mi za oci tako velika slika,i 22 inca je neka granica za moje oci,zato opet hocu 22 inca:)u zr-u sam,nisam iz ns-a...
:: koja je poenta prelaska sa 22 na 22? Otvori se bar za 24 (2450wm) inae i ako uzmes 2250 isti monitor druga diagonala, bilo dosta diskusija dosta pohvala i po koja kritika :: Ako si u NS-u mozes me na mail kontaktirati pa doci da ga vidis uzivo, nije problem nikakav! Srecno : :: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1514411 :: ::
Sto ne uzmes neki od 24` nije neka razlika u ceni isti WM model. Btw slika nije losa,mozda mi uglovi gledanja nisu neki,ali nije zamerka,jer racunam da ce u monitor gledati ne vise od 2 osobe.Druga stvar ako planiras da se zavalis u neku fotelju i krevet koji je u levo ili u desno u odnosu na monitor.Onda bih ti preporucio neki sa boljim uglovima.Sve zavisi od tvog budzeta i potreba.
posto je to full hd monitor,zanima me da li slika gubi puno na ostrini ako se na njemu bude koristila rezolucija 1680 x 1050??? Ne pitajte me zasto bi PONEKAD koristio tu rezoluciju suvise duga prica za objasnjavanje...
:: Sto ne uzmes neki od 24` nije neka razlika u ceni isti WM model :: Btw slika nije losa,mozda mi uglovi gledanja nisu neki,ali nije zamerka,jer racunam da ce u monitor gledati ne vise od 2 osobe.Druga stvar ako planiras da se zavalis u neku fotelju i krevet koji je u levo ili u desno u odnosu na monitor.Onda bih ti preporucio neki sa boljim uglovima.Sve zavisi od tvog budzeta i potreba :: :: :: :: :: :: i5 2400,GA GTX560OC,P67-UD3,2x2GB Kraljevkamen,E2340S :: ::
pretpostavljam da ne posedujes monitor koji ja planiram da kupim,i da si ovo napisao kao neko tvoje misljenje,a ne cinjenicu koju si licno video,tako da se pitanje koje sam postavio odnosi na nekog ko ima doticni monitor i proverio je sopstvenim ocima ono sta ja pitam vezano za rezoluciju...
:: 22` i 1080p rezolucija nikako ne idu zajedno.. :: :: ::
Zato sto je ovako velika rezolucija tek za 24`. Video sam uzivo kako izgleda 22` monitor sa 1080p i jako mi je cudno izgledalo. Sve je previse sitno. Mozda je sve to stvar navike, ali na mom T220 kojeg posedujem skoro 2 i po godine je mnogo `normalnija` slika, iako je 1680x1050 16:10.
Puno njih na raznim forumima takodje kazu da ako se uzima monitor sa 1080p, ne treba ici ispod 24`.
Kad sam video naslov, ja mislio da je reč o onom fići iz avatara.
Mudar čovek ne kaže sve sto misli, ali misli sve što kaže.
:: moj stari ASUS monitor od 22`` koji je star 2 godine,i da ga zamenim novijim modelom. E sad,razmisljao sam o ovom model :: :: http://www.viewsonic.com/products/desktop-monitors/lcd/x-series/vx2250wmled.ht :: :: pa me zanima da li je neko imao priliku da pogleda sliku na ovom monitoru,ili mozda neko ima ovaj monitor,pa da mi moze preneti utiske,zamerke,pohvale...Ne mogu probati monitor pre kupovine jer ga moram poruciti na nevidjeno....takva tura... :: :: ZIVOTNA JE IRONIJA KADA TI CEO ZIVOT SOLE PAMET,A UMRES OD SECERA
jaooooo,ne diraj u bolnu tacku:( posle tooooliko srecnih godina voznje u tom prelepom malom auticu,iznenada sam nedavno,teska,teska srca morao da ga penzionisem:(((( ali dobro,makar malo mi je olaksala cinjenica da je zavrsio na kompletnoj restauraciji,i verovatno nasao put do novog vlasnika u nemackoj za cenu od par hiljada eura....a i ja sam nasao drugi autic koji je stvarno adekvatna zamena za Fikusa...
:: Kad sam video naslov, ja mislio da je reč o onom fići iz avatara :: :: Mudar čovek ne kaže sve sto misli, ali misli sve što kaže. :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647196. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.