pa sad ispade da sam ga zajebao. sta da radim sa tim kondenzatorim ako nadjem kvar? a sto se tice napajanja. pa ni da oseti, teralo je ovo napajanje i 4870x2 koja trosi ~50W vise od ove. stvarno mocno napajanje
ja sam imao isti kvar... gasio se nonstop pa ga ja upalim namerno i tako dok nije bila dimna zavesa u sobi... znao sam da se ne moze popraviti jer sam ga nosio vec 2-3 puta u servis.. zato uvek i govorim da treba bezati od samsunga ko djaval od krsta..
Ako ima naduvanih i/ili iscurelih kondenzatora postupak je sledeci: Kupi kondenzatore iste ili malo vece kapacitivnosti u nekom elektro shopu, odlemi stare lose i zalemi nove. To bi trebalo da radi.
Ti naduvani kondenzatori o kojima govoriš nalaze se i u svim ispravnim samsungovim monitorima i nemaju blage veze sa kvarom. Nažalost.
:: Ako ima naduvanih i/ili iscurelih kondenzatora postupak je sledeci: Kupi kondenzatore iste ili malo vece kapacitivnosti u nekom elektro shopu, odlemi stare lose i zalemi nove. To bi trebalo da radi. :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647196. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.