Zanima me koja graficka karta moze da izgura PES2011 u full-u na 1680x1050. Ja igrice ne igram pa nemam pojma a to je za klinca kog nista drugo u zivotu osim fudbala ne zanima pa... Vec sam pogledao sys requirements pa preskocite te odgovore, zanimaju me licna iskustva.
Ako budete navodili konkretne modele imajte u vidu da me ne interesuje nista osim Gigabyte-a i Asus-a.
Obe navedene imaš za 40-tak evrića, može da dođe u obzir i 4670 iako je nešto slabija.
Ne moraš baš da juriš samo gigabyte i asus, osobito ako su referentne karte, gledaj samo da nema neki smešan kulerčić na sebi, jer takav i ako nije već prozujao - uskoro će. I ako uzimaš s pasivnim hlađenjem pogledaj da nije požutela pozadi, to ljudi drže u slabo provetrenim kućištima pa je obično polupečena.
Ako pred sobom imamo mitsko biće sa dve ili više glava, bar jedna od njih će da bljuje vatru.
hd 4650,hd 4670,hd5550 ili hd 5570.Sa tim provereno radi extra.
i mislim da je (ako vec govorimo o ovakvim kartama,msm ove snage)glupo uzimati konkretne porizvodjace jer su skuplji a performanse ne mogu da se razlikuju od ostalih.Uzmesh najjeftiniju od 512mb(hd 4000)ili od 1gb(hd 5000) i kraj.
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647196. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.