Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
LG L194WT ?
STRANA 1 OD 1
ShkomiNS LG L194WT ? 02.03.2007. 08:59 T3457

status: user
broj poruka: 13

Jel vredi ovo kupovati ako hocu da igram igrice? Jel ima neko neka iskustva?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MaliAbner Zasto ne bi valjao? 02.03.2007. 13:34 #13285

broj poruka: 7769
Ja imam LG L204WT i radi, ne vidim zasto LG L194WT ne bi radio.

Mada moram priznati da su po meni tft monitori losi za filmove, igre su pristojnog kvaliteta, samo se moras navici na ostrinu prikaza i jednostavno potpuno drugaciju sliku nego na CRT monitoru.

Model za koji pitas ima DVI i na ovom forumu se javilo nekoliko likova koji imaju problem sa povezivanem na njega, zasto nemam pojma. Verovatno su u pitanju starije kartice ili verzije drajvera za grafiku.

jedino sto su poslednje vreme skocile cene monitora sa DVI prikljuckom u odnosu na one bez njega, opet zasto nemam pojma valjda je zafalilo para u budzetu.

Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!

ShkomiNS ... 02.03.2007. 15:20 #13290

Stavicu GF7300GT GLH graficku. Trebalo bi da radi sa tom karticom. Cuo sam za ovo poskupljenje. Skocila je carina za 15% na monitore sa DVI prikljuckom. E, i ovako smo tehnoloski opremljena (3% stanovnistva u Srbiji ima kompjuter), a i obrazovana (za jedan problem ce ti se naci 10oro ljudi sa isto toliko razlicitih resenja, a nijedno ne valja) nacija, pa sto sad ne bi imali malo skuplju tehniku!!!
vorkapic Odlican monitor 02.03.2007. 20:59 #13303

Imam ga vec duze vreme i savrseno radi u rezimu 1440x900. Graficka je NX7600GT. Jedino mislim da nema potrebe da placas oko 30€ vise za DVI prikljucak, kada imas LG 192SW kome samo to nedostaje. Ja nikakvu razliku do sada nisam uocio izmedju ova dva nacina povezivanja (a probao sam i jedno i drugo, konkretno sada mi je monitor okacen preko analognog prikljucka jer me mrzi da se ponovo vracam DVI kabl).

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs