Evo za Raica i ostale kojima sam obecao sliku moje home-made varijante kulera za graficku koju imam vec duugo godina! :) Abit Siluro Geforce 4200 Ti,na kojoj sam uspeo da teram F.E.A.R. uz pomoc Athlona-a 2000XP,MSI KT3 Ultra ploci(ako se dobro secam),i 1GB DDR ram-a.Graficka i dan danas radi i moze lepo da se klokne.Temperature nisam pratio al su verovatno oko MINUS 5c. :) http://img20.imageshack.us/i/image005ci.jpg/
Nije to nista prema onome sto sam ja MORAO da uradim...
17.03.2011. 00:19
status: user broj poruka: 10999
a ne da teram besne gliste. Elem, Innovision (sada: Inno3D), napravio je (i) sledeci gaf: na trziste je izbacio Ti 4800SE, kartu koja je, verovatno, prva koja je toliko struje gutala (ali ne bez veze - itekako je lozila fps!) da joj je malo bilo ono sto dobija preko slota (a dodatni konektor nije imala, pogresili Zuti Turbani u proracunu). Rezultat: na zahtevnim aplikacijama karta pocinje da trokira, monitor se pali i gasi td. itd. . Da ne duzim: morao sam da nalemim 4-pinski konektor (molex), da bih dodao tih nekih 20-ak W... A pre toga sam imao upravo ovu kartu koju ima Bezubi (ako je to ona varijanta sa zutim t.j. `zlatno eloksiranim` rebrastim hladnjacima) i menjao je za monitor Hansol 920D. Posle mesec dana naletim na ovu 4800-ku i ponadam se `to je isto sto i ONO, samo jos brze...`. I jeste bila brza, ali tek nakon intervencije koja me je kostala zivaca kilo i po`...
TORTOJED, da si atomski fizičar isto ne bi ukapirao kako da tako lako ugradiš dodatno napajanje na PCB-u ... daj, ovo ti je smešna laž ... glupi bili oni inženjeri Nvidia, ti si im jebo kevu samo sa lemilicom u ruci i jednim dodatnim konektorom za napajanje ... wowww ... eh da sam imao tebe u tom periodu, dao bih ti 100 maraka za taj info, samo da izigram Half-Life u full podešavanjima ... hihihihi
Vrh, brate, vrh. Svaka vam čast .... sutra ću da pročitam da ste ugradili mlazni motor u Jugo jer nije dovoljno brz bio .... hahhahahahahha
re:Nije to nista prema onome sto sam ja MORAO da uradim...
17.03.2011. 00:48
status: user broj poruka: 98
Auuuuuuuuuu torto brate pa servispc je malo dete izgleda za tebe.............. od sad odrzavamo makine kod tebe.
@toothless
Jesi mozda tu 4200 ti kupio u jednoj igraonici u zemunu tj celu konfiguraciju sa kartom u njoj i na njoj taj box kuler? Secam se da su neki ludaci na te karte na svim masinama metnuli te kulere davne 2000 i neke
A bre praseca polutko, da ti nije u glavu udario `loš` holesterol?
17.03.2011. 01:10
status: user broj poruka: 10999
To sto ti ni svoju pišu ne znaš da drziš pa mora strina da poturi dva prsta, ne znaci da i drugi SERU MIMO RUPE (Radovan III)!
U kojem si ti planu (petogodisnjem ili nekom dugorocnijem) bio kada sam ja sastavljao ZX Spectrum od komponenti u okviru tkz. kit-kompleta? Lemilicom firme Iskra (Kranj)? Ili kada sam, na audio-kasete download-ovao programe koje je putem radio-talasa distribuirao Z. Modli? - Kuvaru, svaka cast! Pa jos ako si i poslasticar... Ja tebi popravku, ti meni Reformu... - - - - - - - - - A Bob Dylan vas pozdravlja sledecim stihom: I forgot more than you`ll ever know...
Re: re:Nije to nista prema onome sto sam ja MORAO da uradim...
17.03.2011. 02:25
status: user broj poruka: 3241
@kuvar - Jeste dosla sa cpu hladnjakom ali sam ja stavio ovaj jos veci.Sada tako nesto planiram i za jednu FX5200 na kojoj je otiso kuler. :D http://www.youtube.com/watch?v=PeQgaNzwIeg
:: Auuuuuuuuuu torto brate pa servispc je malo dete izgleda za tebe.............. od sad odrzavamo makine kod tebe :: :: @toothles :: :: Jesi mozda tu 4200 ti kupio u jednoj igraonici u zemunu tj celu konfiguraciju sa kartom u njoj i na njoj taj box kuler? Secam se da su neki ludaci na te karte na svim masinama metnuli te kulere davne 2000 i neke
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647196. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.