zotac 8600gt montiro TITAN EAGLE i ladi ko zmaj ne prelazi 58 stepeni tokom leta u full loadu. E sad bice ti problem da nadjesh bilo sta odgovarajuce,realno ne bih za tu rabotu davao mnogo para.
Ko bi mogao biti taj ludjak?! ali svaka cast na domisljatosti.
:: Stvarno, samo stavi na to rebro neku osmicu, ako ti baš sedmica treba nema ih u slobodnoj prodaji ali ima ih na box kulerima za amd :: :: Ili nabudži nešto ko ovaj ludak :: http://i51.tinypic.com/b7hmzc.jp :: :: Ako pred sobom imamo mitsko biće sa dve ili više glava, bar jedna od njih će da bljuje vatru. :: ::
S ovom budževinom ima 30c niže temperature a i dalje se ne čuje, tiha osmica. Ustvari najveća budževina je konektor za vent, nestalo mi tropinskih za na ploču pa sam nakalemio konektor od speakera i nalepio dva rebarca da ne može da se ubode naopako, moram to da promenim prvom prilikom.
Ako pred sobom imamo mitsko biće sa dve ili više glava, bar jedna od njih će da bljuje vatru.
:: Ko bi mogao biti taj ludjak?! :: ali svaka cast na domisljatosti ::
:: To je bila pasivna 2600XT, što mu dođe negde ko ova njegova 8600 :: http://www.hardwareoverclock.com/Graka/Gigabyte_HD2600XT_07.jp :: :: S ovom budževinom ima 30c niže temperature a i dalje se ne čuje, tiha osmica :: Ustvari najveća budževina je konektor za vent, nestalo mi tropinskih za na ploču pa sam nakalemio konektor od speakera i nalepio dva rebarca da ne može da se ubode naopako, moram to da promenim prvom prilikom :: :: Ako pred sobom imamo mitsko biće sa dve ili više glava, bar jedna od njih će da bljuje vatru. :: :: :: Ko bi mogao biti taj ludjak?! :: :: ali svaka cast na domisljatosti :: :: ::
Hvala vam svima za savete :) Pitao sam za 70x70 konkretno jer nisam siguran da bih uspeo da uglavim 80x80 i zasrafim je uspesno. Ipak ja nisam toliko dobar :)
Napomenuo sam da mi 25 debljina ne radi posao jer kuler mora da stane unutar ove maske koju kartica ima. Ali ko zna? Mozda bi 25 i stao unutra. A mozda mogu i da skinem masku.. to mi skoro sigurno nije neophodno, zar ne?
Ma šta da ti uzmem za njega tako matorog i štrokavog, ako si iz bg-a samo dođi ovih dana da ga pokupiš, na medaku sam. To što se kači na grafičku nije problem, samo prelemi konektor od starog venta na ovaj ili secni žice pa ih uvrni i umotaj.
Ako pred sobom imamo mitsko biće sa dve ili više glava, bar jedna od njih će da bljuje vatru.
:: Jeste tropinski, ali se kaci na samu graficku, a ne na plocu kao sto je neko mislim spomenuo :: :: A za onih 10mm sto sa ja rekao.. paa.... to je bilo odokativno :) Izgleda da ne znam koliko je 1cm :)) :: :: Ako ti kuler ne treba, rado bih ga otkupio :)
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647196. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.