Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
mythbusters
STRANA 1 OD 1
Cobinjo88 mythbusters 16.03.2011. 10:53 T34543

status: user
broj poruka: 169
Ajde budite i vi kao mythbusters-i pa mi resite jedan problem :).Dal je mit ili moze da se namesti :)?
Dakle,trazio sam po netu i na forumu al nista konkretno nisam nasao,sto meni treba.Hocu da povezem Pc sa TV-om i to sam uspeo(nista tesko),e sad..Da li moze nekako da se namesti da na kompu mogu da igram neku igricu,a da na tv-u pustim film ili utakmicu sa neta???Posto cesto dodje do svadje izmedju mene i burazera,kad je neka tekma a on hoce da je gleda na netu,a ja u tom trenutku prelazim Dead Space 2(igra je extra)?Jel ima neko resenje za moj problem?
Imam ATI graficku i S-video izlaz za TV(obican).Ako mi pomognete dacu vam link za The Witcher 2 full game download :D hahah.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
bstaletic mozhe 16.03.2011. 11:18 #305574

broj poruka: 1889
Monitor postavish kao primarni, a kao sekudarni (pri tom extended, a ne clone) postavish TV, a onda igru pokrenesh na primarnom, a na sekundarnom otvorish player, ili browser, i teraj.

If wants and needs divide me
Then I might as well be gone...

Cobinjo88 Hvala...probacu 16.03.2011. 11:30 #305582

Cini mi se da sam pokusavao to al nisam se snasao?Probacu sad

hahah pogledajte ovaj bag :)...malo pre sam video

http://img34.imageshack.us/i/41798472.jpg/

Cobinjo88 Probao sam al ne mogu da se snadjem?! 16.03.2011. 11:54 #305588

Isao sam u control panel i na TV desni pa Extend main onto TV i on ga ukljuci(stoji samo pozadina koja mi je na desktopu),al sad ne znam kako da na tv-u pustim film npr. a na monitoru da igram igricu?Jel mozes da mi objasnis sta trebam da namestim u opcijama i kako se na jednom pusta ovo na na tv-u ono :)?

xenox Lako 16.03.2011. 14:04 #305623

broj poruka: 1405
Pusti film u prozoru (ne ceo ekran) - prevuci na TV pa tamo maksimizuj.

Asus M2N68 SE, AMD x435
2x2GB ddr2 800, CF SanDisk 4GB, Win XP
WD Green 1TB, 2xSamsung F3 1.5
Frontier DIVA

vladarko Mislim da se podešava u Catalyst, pa Display Manager. 16.03.2011. 14:49 #305629

broj poruka: 4228
Desni klik na Desktop, tu možda imaš opciju za ulazak u Catalyst

Pozdrav!

Vlada

Cobinjo88 Moram da vas smaram jos malo :).. 16.03.2011. 16:21 #305639

Uradio sam kako ste rekli,al ne mogu da se snadjem jos uvek,kako da na tv-u pustim utakmicu a na monitoru igricu?Znaci isao sam u Catalyst,display manager,tv enable..E sad,isao sam extende main onto tv i tu se zaglavim..Ne znam sta dalje da radim da postignem to sto hocu?Kako?Gde se sta podesava,gde sta ubacujem?Sve ostalo razumem al nece da se razdvoje?!

vladarko Zavisi od verzije 16.03.2011. 16:59 #305649

broj poruka: 4228
Mislim da se odabira opcija Extended Desktop i da se u neke pravougaonike prebacuju ikonice monitora ili TV-a

Pogledaj ovde: http://spedr.com/f9xw

Pozdrav!

Vlada

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647196.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs