Ajde budite i vi kao mythbusters-i pa mi resite jedan problem :).Dal je mit ili moze da se namesti :)? Dakle,trazio sam po netu i na forumu al nista konkretno nisam nasao,sto meni treba.Hocu da povezem Pc sa TV-om i to sam uspeo(nista tesko),e sad..Da li moze nekako da se namesti da na kompu mogu da igram neku igricu,a da na tv-u pustim film ili utakmicu sa neta???Posto cesto dodje do svadje izmedju mene i burazera,kad je neka tekma a on hoce da je gleda na netu,a ja u tom trenutku prelazim Dead Space 2(igra je extra)?Jel ima neko resenje za moj problem? Imam ATI graficku i S-video izlaz za TV(obican).Ako mi pomognete dacu vam link za The Witcher 2 full game download :D hahah.
Monitor postavish kao primarni, a kao sekudarni (pri tom extended, a ne clone) postavish TV, a onda igru pokrenesh na primarnom, a na sekundarnom otvorish player, ili browser, i teraj.
If wants and needs divide me Then I might as well be gone...
Isao sam u control panel i na TV desni pa Extend main onto TV i on ga ukljuci(stoji samo pozadina koja mi je na desktopu),al sad ne znam kako da na tv-u pustim film npr. a na monitoru da igram igricu?Jel mozes da mi objasnis sta trebam da namestim u opcijama i kako se na jednom pusta ovo na na tv-u ono :)?
Uradio sam kako ste rekli,al ne mogu da se snadjem jos uvek,kako da na tv-u pustim utakmicu a na monitoru igricu?Znaci isao sam u Catalyst,display manager,tv enable..E sad,isao sam extende main onto tv i tu se zaglavim..Ne znam sta dalje da radim da postignem to sto hocu?Kako?Gde se sta podesava,gde sta ubacujem?Sve ostalo razumem al nece da se razdvoje?!
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647196. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.