Kasnije planiram uzeti neku noviju NVIDIA kartu a sadasnju GTX260 ostaviti za fiziku, posto novije graficke karte nemaju s-video da li bi graficka karta koja bi odradjivala fiziku(u ovom slucaju GTX260) mogla da prikaze sliku na TV putem s-video kabla ?
...nesto nisam siguran da to moze tako, osim ako nisu vezane preko SLi-a... Znaci samo graficka koja renderuje sliku moze slati sliku na vise izvora...
Pozz...
Fiziku ako prebaciš na CPU, onda će to biti katastrofa, jer cpu ne može da iznese sve te instrukcije. Što se tiče grafike, koliko god da ih imaš,(čak i različitih proizvođača), svaka će ti slati sliku na ekran, tako da mislim da može, rukovodim se nekom logikom, nisam probao, pitaj master Google-a!
...svaka ce slati sliku na monitor, ako je monitor zakacen za nju, ali njemu treba, predpostavljam, slika iz igre... tako da to radi samo grafika koja renderuje igru... druge ne mogu... barem koliko ja znam...
Pozz...
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647196. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.