Lepo i pohvalno. Stvar koja mene lično nervira kod ATI-ja su baš drajveri. Od pamtiveka se jebavaju sa drajverima i stalno izlaze neke nove zakrpe i slično. Bilo bi najpohvalnije kada bi umeli da naprave drajver ko nvidia gde nove verzije drajvera u 95% slučajeva imaju jedinu funkciju podršku za nove grafike, retko kad peglanje bagova. Imam 3 verzije drajvera za sve nvidia grafike dok za ati imam bar 10...
Ja drzim Ati driver i po par meseci i vise ,u stvari probam pa vidim da li odgovara mojim potrebama ,ako ne vratim stari .tako da u sustini nemam problem sa Ati driverima.Mozda to zbunjuje prosecnog korisnika ,mene ne .U sustini negde dodaju negde oduzmu perfomanse. Sto se tice Nvidia drivera do sada nisam nasao nijedan gde TV out radi kako treba,za razliku od Ati ,ali najiksrenije.ATI je imao HDMI audio podrsku znatno pre njih.
:: Lepo i pohvalno. Stvar koja mene lično nervira kod ATI-ja su baš drajveri. Od pamtiveka se jebavaju sa drajverima i stalno izlaze neke nove zakrpe i slično. Bilo bi najpohvalnije kada bi umeli da naprave drajver ko nvidia gde nove verzije drajvera u 95% slučajeva imaju jedinu funkciju podršku za nove grafike, retko kad peglanje bagova. Imam 3 verzije drajvera za sve nvidia grafike dok za ati imam bar 10.. :: :: ::
Moja jedina potreba (a nisam prosečan korisnik) je da kada instaliram drajver da to radi sve kako treba a ne da čekam neke zakrpe pečeve i slično. To je cela poenta mog izlaganja.
:: Ja drzim Ati driver i po par meseci i vise ,u stvari probam pa vidim da li odgovara mojim potrebama ,ako ne vratim stari .tako da u sustini nemam problem sa Ati driverima.Mozda to zbunjuje prosecnog korisnika ,mene ne .U sustini negde dodaju negde oduzmu perfomanse :: Sto se tice Nvidia drivera do sada nisam nasao nijedan gde TV out radi kako treba,za razliku od Ati ,ali najiksrenije.ATI je imao HDMI audio podrsku znatno pre njih :: :: :: :: Lepo i pohvalno. Stvar koja mene lično nervira kod ATI-ja su baš drajveri. Od pamtiveka se jebavaju sa drajverima i stalno izlaze neke nove zakrpe i slično. Bilo bi najpohvalnije kada bi umeli da naprave drajver ko nvidia gde nove verzije drajvera u 95% slučajeva imaju jedinu funkciju podršku za nove grafike, retko kad peglanje bagova. Imam 3 verzije drajvera za sve nvidia grafike dok za ati imam bar 10.. :: :: :: :: :: ::
Fino. Poceli su da prave dobre drajvere, sto je za pohvalu. Krajem Decembra 2010-e sam uzeo HD 6870 i od tad koristim njihove drajvere i mogu da kazem da su veoma dobri. Nijedan jedini problem nisam imao do sada.
Ranije su im bili propast zivi. Dok sam imao HD 4870 ne da sam se namucio... Bilo, ne ponovilo se.
- 3DMark 11, imam 100 poena vise, znaci preko 4000 GPU skor na default-u sa 6870.
- 3DMark Vantage skoro 500 poena vise, blizu 16000 GPU skor.
- Stalker CoP oko 5-10% ubrzanja u benchmark-u.
- Crysis Warhead za oko 1FPS veci max. i average FPS, bilo 30 FPS sada je 31 average u benchmark-u ( sa 4xAA 1080p Enthusiast).
- Unigine Benchmark, za nijansu bolji skor nego sa 11.2.
- Lost Planet 2 nema ubrzanja.
Eto to sam ja probao, iam sigurno u jos igara poboljsanja al nemam da ih probam. U svakom slucaju odlicni drajveri, na 69xx seriji je jos veci boost izgleda.
:: Fino. Poceli su da prave dobre drajvere, sto je za pohvalu. Krajem Decembra 2010-e sam uzeo HD 6870 i od tad koristim njihove drajvere i mogu da kazem da su veoma dobri. Nijedan jedini problem nisam imao do sada :: :: Ranije su im bili propast zivi. Dok sam imao HD 4870 ne da sam se namucio... Bilo, ne ponovilo se :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647196. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.