To ne može rečima da se opiše, mora da se vidi. Hit je zato što su ips monitori donedavno bili u fazonu `prodam i gaće s guzice - kupim monitor`.
Što ne reče odma `dao bi toliko i toliko za monitor, šta možete da mi preporučite`, ovako fala bogu da je ovaj najskuplji najbolji... osim ako ti treba šta znam ženi za fejsbuk, onda ti ne treba velik.
Ako pred sobom imamo mitsko biće sa dve ili više glava, bar jedna od njih će da bljuje vatru.
Staneš ispred TN panela. Pomeriš se na bilo koju stranu, gore ili dole i slika nije ista. Staneš ispred IPS panela i pomeraš se slika je ista. Dakle, uglovi gledanja, reprodukcija boja, kontrasti, preciznije i realnije prikazivanje boja. Ukratko, to.
:: :: cene... :: 1.115 :: 2.125 :: 3.180e :: U cemu je taj monitot dobar,mislim na tip panela u odnosu na druge. pogledao sam par testova o njemu ne hvale ga nesto :: ::
Ako se bavis fotografijom, kako si mislio to da radis na beq 18.5 inca? Bilo bi problematicno. Da taj Dell bi trebao da ti zavrsi posao bolje od tn panela. Geldao sam rivjue dosta ljudi ga hvali.
Hvala vam na odgovoru. Naravno osim fotografija treba mi i za igrice za klince i gledanja filmova. Ali zasto kritikuju ovaj Dell monitor,te neki mrtvi pikseli...te duhovi....?
Monitor kao i svaki drugi probas u radnju kad kupujes. Daum i ljudi sa bencha koji poseduju ovaj monitor kazu da se duhovi ne vide iako ima 8ms odziv. Najbolje je videti ga uzivo pa odluciti.
Za mrtve piksele ima leka, nađeš prodavnicu gde možeš da probaš monitor pre kupovine. A za duhove... bemliga, neki kažu da ih ima u podnošljivoj količini, neki kažu da ih nema, ako ti monitor treba pretežno za statične slike tu nema greške, ako ti više treba za igranje i filmove bilo bi ipak najbolje da vidiš negde sam da li ima ili nema da ne bude posle `oni mi rekli nema, a ja ih vidim, baš mi bodu oči`.
Ako pred sobom imamo mitsko biće sa dve ili više glava, bar jedna od njih će da bljuje vatru.
:: :: Hvala vam na odgovoru :: Naravno osim fotografija treba mi i za igrice za klince i gledanja filmova :: Ali zasto kritikuju ovaj Dell monitor,te neki mrtvi pikseli...te duhovi.... ::
:: :: Mortificat dalio mi i ti preporucujes ovaj Dell monitor :: Posto se bavim fotografijom ovo sto si naveo kao odgovor u vezi boja to bi mi odgovaralo :: ::
problem je sto ne mogu probati u prodavnici. Ako mozete proveriti na link https://www.ewe.rs sta mi preporucujete od monitora koji oni prodaju. Hvala unapred
Jbte ovi u pakomu nisu normalni. Samsung 940N kosta nov kod njih 19792din. Kakvi likovi da ne verujes. Ako si ogranicen samo na ovo uzmi taj BENQ 24` G2420HD i to ti je to. Procitaj malo review-e i utiske ljudi koji ga imaju cisto da ne kupujes macku u dzaku.
viewsonic vx2439mw- 2ms, 3 god. garancija viewsonic 2450 led 5ms, 3 god. garancija. recimo emmi, gigatron, atom,.... Najbolje je da licno odes u prodavnicu i pogledas monitor zbog mrtvaka, probijanja pozadinskog osvetljenja, itd. Ipak to nije graficka pa da je nebitno koju ti posalju iz odabrane serije.
Izvinjavam se mmssm sto ovako upadam. Interesuje vase misljenje o BENQ 21.5` GL2240 LED? Ima li ga neko i kakvi su utisci? Vidim da ima DVI, fullHD, 5 ms odziv... Njegova cena se uklapa u neki moj budzet...
:: :: Imam dilemu oko izbora monitora.Imam tri ponude , koja je najbolja :: 1.BENQ 18.5` V920 LE :: 2.BENQ 21.5` GL2240 LED :: 3.BENQ 24` G2420HD
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647196. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.