Skoro sam kupio ASUS 19` VW191S pa cu ti par stvari reci, ako su slicni modeli a ja mislim da je mala razlika. Ovo mi je prvi TFT monitor i prvi utisak je da nisam odusevljen ali ni razocaran. Posle kupovine sam shvatio da je samo NATIVE resolution(u ovom slucaju 1440x900px) ona rezolucija u kojoj TFT radi. Pa ajd, ne smeta. Belu boju nikako da pogodim, mozda je do graficke a to cu uskoro da menjam, pa cu da proverim. Mnogo je jaka cak i kad sam smanjio kontrast na 50%, opet je jaka. Ako smanjim jos onda vise nije bela vec postaje siva. Inace ostalo je ok. Moj model je WIDE, i prvi put imam mesta koliko hocu na monitoru da radim sa cim sve hocu. Mislim na neku grafiku, slike itd, za igrice nisam expert(ne igram) Gledanje filmova je postalo uzivanje, ako je naravo DVD dok kod DiVX-a slika je losija. Ima i ugradjene zvucnike u monitor, ali ako hoces da pojacas/smanjis zvuk onda moras direktno iz menija ili sa software-a da to regulises. Za mene koji sam navikao na one male zvucnike sa dugmicima ovo je bas bez veze ali nekom to mozda ne smeta. Naravo, u prilog ide i cena(jplaceno 220evra), a i garancija od 3 godine koju sam dobio.
ovde je specifikacija vw192 modela: * Panel Size: 19.0` Wide Screen * True Resolution: WXGA+ 1440x900 * Pixel Pitch: 0.285mm * Brightness (Max.): 330cd/m2 * Contrast Ratio (Max.): 800:1 ovde je razlika, 700:1 je kod mene * Viewing Angle: 160°(H)/160°(V) * Display Colors: 16.2M * Response Time: 5ms * SPLENDID⢠Video Intelligence Tech: Yes * SPLENDID⢠Video Preset Mode: 5 modes * Skin-Tone selection: 3 modes * Color Temperature selection: 5 modes * Stereo Speaker (built-in): 1W x 2 stereo, RMS * PC Input: D-Sub * PC Audio Input: 3.5mm Mini-jack * Factory Outlet Condition: As new, box open
Uglavnom, koliko para toliko i muzike. Uvek je tako i bilo, ali se neces razocarati. Mozda postoje bolji modeli za te pare ali...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.