To je ona karatica za 3800 dinara. Ko što naslov kaže 64 bitna je. nemogu nigde da nadjem bencmark za nju. Koliko je slabija od 128 bitne. Usput nisam ni znao da 4650 ima u 64 bitnoj varijanti.
3800 din, je skoro 40e. Za te pare ima polovnih mnogo boljih kartica. Naravno, izbor je tvoj. Ako ti ne treba karta za gaming, onda u cilju uštede treba gledati neku polovnu kartu koja je u rangu sa tom kartom, za nekih 20-ak eura. Moje mišljenje.
ako ti treba nesto bas jeftino koje ces da koristis za gaming, eno ima pun djavo 8800gt-gt* kartica koju su extra za tu rabotu :) i ostalih jeftinih, samo da se pazi sto se tiche repariranih i ostalih skart kartica, ako ne treba za igranje, onda ok uzeti nesto onako da se kaze da je graficka karta :)
:: ako ti treba nesto bas jeftino koje ces da koristis za gaming, eno ima pun djavo 8800gt-gt* kartica koju su extra za tu rabotu :) i ostalih jeftinih, samo da se pazi sto se tiche repariranih i ostalih skart kartica, ako ne treba za igranje, onda ok uzeti nesto onako da se kaze da je graficka karta : :: :: :: :: Intel q8200 2.3GH :: Gigabyte GA-ep35-ds3 :: Kingston HyperX 2x1GB DDR2 800+Elixir 1GB 800MH :: WD3200AAK :: Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5 :: OCZ MXS-PRO 600 :: Windows 7 RTM 7600 SP1 32-bit :: ::
Ako je neko radio 3dmark vantage nek ostavi rezultate za 4650 4550 4350. Sa ovom ima 777 sto je malo. Kolko sam vido treba da bude oko 1000 sa ddr2 memorijom i 1300 sa ddr3. Imam ja druge karte nije ovo za mene. Poenta je da treba da imas deset ociju kad kupuješ nešto. Na safirovom sajtu stoji da 128 bitna. Sve be prevaranti. Isto i za gtx 4xx seriju prodaju a niko ne kaže da treba da imas q9xxx procesore ili i7 ili za amd neznam šta je sa amd tu i sa x6 imaju problema sa ovim grafickim, a ljudi su najcešce uzimali te karte kao apgrejd. U svakom slucaju da se zameni ova karta al prakticno do amd 5750 512 mb za 7900 ništa se drugo ne isplati a nece nista polovno.A ni sam nikad nebi uzo neku 8800 ili 9800 ili neke starudije kolko god da koštaju a i treba bolje napajanje . 99 posto ljudi imaju najjeftinija napajanja.
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647196. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.