DA li ima neko neke informacije, hocu da kupim kuler firme scyhte (ili se mozda pise schyte) ninja model, imala ih je firma tehnicom pc outlet ali nemaju vec neko vreme, ili ako neko zna mozda neki model asusa ili slicno,tower oblika, samo treba da je tih,ispod 30 dB pri max broju obrtaja ventilatora, ventilator 10-12 cm i da i naravno da jako dobro hladi,sa heatpipe cevima, do 50 evrica. Socket 775 Hvala
Vidim da te muci kuler za 775... Pre nedelju dana sam sklopio sebi masinu sa C2D e6300 i na njega sam stavio CoolerMaster Hyper 6+. Posto kuler dolazi u paketu sa 10x10 ventilatorom, a na nekom forumu sam procitao utisak korisnika, da je glasan?!, probao sam pasivno da hladim procesor, uz 12x12 na kucistu. Temperatura procesora ne prelazi 50 stepeni, standardno 45... Cena 50evrica
uzmi ovaj kuler neces se pokajati ja sam probao i cooler master hyper 6+ i jos mnogo toga ali ovaj razvaljuje i tih je jedino sto nisam probao ali mislim da su po performansama slicni je zallman,inace imali su ih u firmi im...ukoliko te zanima javimi se na mail dule1971@gmail.com mozda bih ja prelazio na vodeno hladjenje pa ako te zanima da se dogovorimo inace cena mu je oko 42 43 evra
Za Cooler master obzirom na temperaturu, mnogo je 50evra, Zalman je dobar predlog, a nije mi jasno kako ti se sa fabrickim intelovim coolerom greje iznad 50stepeni, ja imam 6600, koristim ga, nije uopste glasan, procesor mi se ne greje vise od 36stepeni bez operacija, kad pokrenem igricu, greje se do 50, ali ne vise.
Sve u svemu, imam dual core 805, problem je sto sam uzeo novu plocu asus p5b i na njoj imam totalno idiotska ocitavanja temperature, na prosloj ploci, mislim da je oznaka p5nd2-sli bilo mi je ocitavanje oko 40 u idle modu, do 50 kada je pod punim opterecenjem duze vreme, a sada imam oko 58-60 stepeni u idle, a ide do 78 stepeni kada je 100 % opterecen. Video sam na forumu da i neki drugi ljudi imaju iste probleme sa ocitavanjem, flesovao sam bios, ali nije pomoglo, a mislim da se procesor ne pregreva nego je problem do ocitavanja jer je kuler kada ga pipam prstima sa strane `mlak`, nije vreo. Elem, problem je znaci pogresno ocitavanje temperature i teranje ventilatora na sulude brzine koje razbijaju usi, tako da dok ne promenim procesor na c2d (cekam da e6600 malo pojeftini) to mi je neko jedino logicno resenje, a necu vodeno hladjenje. Pozdrav
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.