Karta je jako dobro izradjena, na nivou 460-ice Top koju sam prethodno imao. Matirani PCB, metalni prekrivač coolera, nosač na bočnoj strani PCB-a za rigidnost. U paketu se dobija klasika uputstva, disk, i mini HDMI na HDMI adapter (hvala bogu). Asus ne daje 3DMark 2011 uz kartu nažalost.
Najbitnije, karta dostiže 1Ghz za GPU na 1.1v. Nisam imao vremena da proverim da li sa nižom voltažom, ali definitivno ću probati. Sa memorijom se nisam mnogo igrao, stao sam na 2200, bukvalno sam lupio odokativno čisto da vidim jel radi stabilno, i ovo će morati da se detaljnije testira.
Ovako klokovana dostiže koliko sam uporedjivao GTX570 i 6970.
Ko želi neki test ili neki benchmark koji nisam naveo, ili želi neki od navedenih u drugoj rezoluciji, neka kaže, potrudiću se da ga odradim.
Temperature imaš na screenshotovima za Crysis 2, TDU2, i evo screenshota temperatura u Unigine-u 2.5 http://goo.gl/VGNsD __________________ Scourge of PCBerza
Kartica mnogo mocno izgleda .Svaka cast.Nek te sluzi sa srecom.Performanse si izvukao fantasticne.Sa tim klokom sustizes i prestizes 6970/GTX480.. Kvalitet na Asus nivou ko i obicno.Vrhunski.
Evo poredjenje Warhead tvoje karte sa GTX480 sto sam testirao :
Raiću, mogao sam da teram 460-icu još malo, ali hteo sam da se opremim za nadolazeće naslove, i da uživam. Default i nije neki upgrade, ali kad se kartica diže na performanse GTX570-ice i pritom radi sa samo blago većim voltažama, razlike su 30% barem u odnosu na 460-icu __________________ Scourge of PCBerza
Mislis 30% kada su i jedna i druga OC? Realno si kupio best buy kartu.Odnos performanse,kvalitet,karakteristike,cena.. 1000 Mhz 65c :) Sta hoces vise? Milina..Karta samo prede..
Koji si program koristio u TDU2 i Crysis 2 beta za merenje FPS-a? Ako budem imao vremena uradicu slican test sa Gigabytovom verzijom. A bilo bi lepo i da Dmasterno1 uradi sa svojom pa da uporedimo na licu mesta :)
Ma jok, nisam ni rekao da su ne daj bože bačene pare, nego eto očekivao sam da ćeš da mazneš nešto glomaznije kad sam video da prodaješ onu.
Ako pred sobom imamo mitsko biće sa dve ili više glava, bar jedna od njih će da bljuje vatru.
:: :: Raiću, mogao sam da teram 460-icu još malo, ali hteo sam da se opremim za nadolazeće naslove, i da uživam. Default i nije neki upgrade, ali kad se kartica diže na performanse GTX570-ice i pritom radi sa samo blago većim voltažama, razlike su 30% barem u odnosu na 460-ic ::
Ne igram Crysis toliko, a kad ga igram stavim samo 2xAA, pošto mi nema neke vidljivije razlike. Metro je potpuno igriv na Very High, ne bunim se... __________________ Scourge of PCBerza
Najbolji odnos cena-performance-kvalitet dve ove graficke kostaju 40 000 din i kidaju GTX580 sve atijeve sem ove nove 6990 al za te pare koliko ova kosta mozes quad sli da stavis i opet bi bila bolja i jeftinija tako da ne izlaze cesto ovakve graficke da zaista toliko vredi koliko i pruza, npr GTX570 je u proseku za 6 fps-a brza a kosta 32 000 din. smesno dzabe bacene pare da uzmes 2x GTX570 mozes da kupis 3way SLI GTX560ti ii da ih operes :)
:: Najbolji odnos cena-performance-kvalitet dve ove graficke kostaju 40 000 din i kidaju GTX580 sve atijeve sem ove nove 6990 al za te pare koliko ova kosta mozes quad sli da stavis i opet bi bila bolja i jeftinija tako da ne izlaze cesto ovakve graficke da zaista toliko vredi koliko i pruza, npr GTX570 je u proseku za 6 fps-a brza a kosta 32 000 din. smesno dzabe bacene pare da uzmes 2x GTX570 mozes da kupis 3way SLI GTX560ti ii da ih operes : :: :: FULL ASUS RULZ najbolje uradjen GTX560Ti :: :: Mada i MSI Twin Froze je do jaja bas uradje :: :: http://dropship.weareelectricals.com/product_images/k/842/img4d4262919ae6a__12733_zoom.jpg
Auuu GTX 580 mu malo bezi strasno ...:D a duplo skuplja
09.03.2011. 22:42
status: user broj poruka: 305
NVIDIA JE NVIDIA ! Objasnjava , sta mislis ova GTX5 Serija kada izbace dvoglavu koja ce oznaka biti i kada bi trebala ona da se pojavi!
Skyfire sta mislis o sandybridge? izuva processor za 30 000 din. kida i7 980x na 5.2ghz air cooling strasno u 3dmark 06 10 200 CPU Score onaj test skoro da ide idealno slika jbt :) a na ovim nasim processorima gledas slide show , samo cuo sam da imaju neke bagove te ploce al ne znam jos uvek kakve... pa ako ti znas da nebi jurio po netu da gledam..
@ElitePro Mislim sve pozitivno.Moja sledeca platforma bez razmisljanja. Sandy je opasno dobar.Eno pogledaj na bench i vidi razlike u igrama samo zbog CPU-a. Da ne pricam performanse koje mogu da se dobiju OC-vanjem na stabilne vrednosti jer Sandy ide bas visoko sa frekFencijama :) P67 chipset je imao sata bug koji je resen rev3 chipsetom i ploce se uskoro pojavljuju kod nas.Samo da padne malo cena 2600K bice mnogo bolja kupovina. To i neki SLI i Bog da te vidi.
@Daum Znaci smooth gaming.E to je ono sto sam ti pricao..
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647196. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.