PC Berza Forum : Ver. 2.35
savatije lično dugijem izvinjenje članu ATICICA, molim Vas sve da pročitajte, i naučite 09.03.2011. 14:07 T34376 status: user broj poruka: 1121 Se na mom lošem iskustvu...Pass za PCberzu mi je ukraden preko ramena, znam i ko je i kada,...` dobra namera` te kradje je rezultat posta koji nisam ja napisao u temi :http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?topid=34326&forid=12&katid=2 Passs sam danas promenio a sve sto mogu u ovoj situaciji je da se izvinim ATICICA u nadi da ce moje izvinjenje biti prihvaćeno pozz svim clanovima PC-BERZE koji citaju ovaj post , u nadi da će me razumeti... :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Shomiman Alal ti `savestije`! 09.03.2011. 14:29 #303741 status: user broj poruka: 1187 Nemoj da se sekiras... Igraj Big Fish... `There`s someone in my head, but it`s not me!` :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
savatije Re: Alal ti `savestije`! 09.03.2011. 14:33 #303742 status: user broj poruka: 1121 There`s someone in my post, but it`s not me:: Nemoj da se sekiras... Igraj Big Fish... :: :: `There`s someone in my head, but it`s not me! :: :: :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Shomiman Re: Alal ti `savestije`! 09.03.2011. 14:37 #303743 status: user broj poruka: 1187 ♪ ♪`Zahtevam da stave brnjicu na savest zato što ima naviku da grize savest je kriva kao Drina i kao krivi toranj iz Pize.`♪ ♪ `There`s someone in my head, but it`s not me!` :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
savatije Re: savatije 09.03.2011. 14:56 #303747 status: user broj poruka: 1121 nepoznat u ovom vodama vise je FB lik...al nisam ni ja od raskida...znam i ja da gledam preko ramena...FB ce vise da boli...:: :: :: daj nam krivca ... :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
ramzesIII he he 09.03.2011. 20:56 #303821 status: user broj poruka: 1017 Svojevremeno se neko, predpostavljam sa ukradenim passom i userom ` gilopile `, predstavio kao dalmatinska devojka, sa sve dijalektom i ostalim... Ima tih stvari :), mislim da se ne treba ljutiti ? :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Broj postavljenih tema: 60376 . Broj poslatih odgovora: 647196 . Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni
- samo za čitanje
- zaključano
- nema novih poruka
- ima novih poruka
- ima novih tema