Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
shta je CAPTIVA??
STRANA 1 OD 1
cecen shta je CAPTIVA?? 28.02.2007. 18:31 T3436

status: user
broj poruka: 7

Jel je neko cuo za austrijskog proizvodjaca grafickih kartica CAPTIVA???
Da li je pametno da je kupim, cena je samo 65e za 7300gt, 256ddr2 ??
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
alexi Tesko.... 28.02.2007. 19:44 #13147

broj poruka: 677
Paaaaaa,65e za 7600GT?ajde,razmisljaj logicno...Poznatiji model kosta 145e....Sigurno je neko njesra,bar mi tako deluje i po ceni a i po proizvodjacu,zar ne?
Gde si uopste i nasao CAPTIVU?

Perenyi Ne fali joj nista.. 28.02.2007. 20:29 #13150

broj poruka: 15

Ni bolja ni gora od ostalih 7300GT modela sa ddr2 memorijom.Mislim da jedino Gainward 7300GT ima ddr3 memoriju.
To sto kosta 65 eur znaci samo da se prodaje na crno,bez poreza i garancije,pa ako si voljan da podneses neki rizik radi ustede-samo napred,kartici nista ne fali.
Perenyi Re: Tesko.... 28.02.2007. 20:32 #13151

broj poruka: 15

Ajdei obrisi naocari,lepo kaze covek 7300GT ddr2. Na osnovu kojeg iskustva pljujes CAPTIVU?

:: Paaaaaa,65e za 7600GT?ajde,razmisljaj logicno...Poznatiji model kosta 145e....Sigurno je neko njesra,bar mi tako deluje i po ceni a i po proizvodjacu,zar ne
:: Gde si uopste i nasao CAPTIVU
::
alexi RE: Perenyi 01.03.2007. 10:01 #13206

broj poruka: 677
Ne,neprotiv,ja ne pljujem CAPTIVU....Ni najmanje,vec sam o njima citao na netu,i kao
sto covek kaze,izgleda da nemaju garanciju....AKO razmisljamo logicno,zar ne bi radije dao malo vece pare
za nekog poznatog i isprobanog proizvodjaca(UZ GARANCIJU OD 3god),ili bi uzeo CAPTIVU sa
kojom MOZDA moze da se desi da ce ti uvaliti neki skart,ili nesto sto ce ti raditi nekih godinu
dana?Ponavljam,ne pljujem Captivu,vec jednostavno nisam jedan od onih ljudi koji kupuju
komponente i stede pare,jel volim da kad nesto kupim takodje znam da ce to nesto(npr 7300GTddr2)
da radi bez ikakvih problema,zar ne?Ako imas iskustva sa Captivom,prosvetli me,posto ja nisam siguran
da li su dobri ili ne?Pozdrav.........

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647265.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs