VGA kabal, DVI kabal, HDMI kabal i konekcija PC grafika>Monitor!
STRANA 1 OD 2
aticica
VGA kabal, DVI kabal, HDMI kabal i konekcija PC grafika>Monitor!
07.03.2011. 19:15
T34326
status: user broj poruka: 37
Pročitala sa temu ovde da veza monitora i grafike putem VGA kabla ne daje full hd sliku i da je to analogni signal, ali ja imam sliku u 1920/1080 u 60Hz? Pa ko laze koza ili rog? Moj monitor ima i DVI i VGA priključak, grafika takodje, ali jedini kabal koji sam dobila kupovinom monitora je VGA/VGA i 1 DVI adapter. Sta bih dobila ako bih nabavila DVI/DVI kabal? Ili koji bi spoj najbolje bio sa grafikom HDMI ili DVI ili VGA kabal sa DVI adapterima Ljubim vas!
Razlika izmedju D-SUB, i DVI je velika, i primeticesh je 1000000%. Ali necesh nishta dobiti ako samo stavish taj adapter koji si dobila uz grafichka, vec samo ako iskoristish DVI2SVI kabl.
If wants and needs divide me Then I might as well be gone...
Hvala. To sam procitala i ranije zato sam pitala. Šta je D-SUB ako ti nije teško da mi napišeš, pretpostavljam VGA/VGA kabal? Imam HDMI/HDMI kabal da li njega da priključim i da li će biti bolji ili da kupim ovaj DVI/DVI koji košta samo 450 dinara
ovo mi smrdi...da neko trazi paznju laznim predstavljanjem,,,,Zasto: zene su ili totalni IN u IT u ili totalno OUT...mizeran ih je broj koje su tu negde izmedj...procitajte post ove navodne dame jos jednom, pogledajte joj broj poruka i shvaticete da vas neko navlaci....ja bih to nazvao seksualnim uznemiravanjem,ili forumskim MOBINGOM...ne padajte na fore ...
Video u novinama. Uhapsili su coveka sto je aploadovao shit film. Moraju i oni da istresu muda na nekom, cisto da se vidi da rade nesto. U ovoj propaloj drzavi kao da je piraterija osnovni problem zbog kog ljudi nemaju sta da jedu.
Smesno pa eto da se pokaze da ima policija i za te stvari haha a ovi dileri droge i lopovi samo haraju drzavom i niko ih ne dira a vazno je sto su uhvatili nekog lika sto je dobre volje hteo da podeli film sa ostalim ljudima strasno...
:: Video u novinama. Uhapsili su coveka sto je aploadovao shit film. Moraju i oni da istresu muda na nekom, cisto da se vidi da rade nesto. U ovoj propaloj drzavi kao da je piraterija osnovni problem zbog kog ljudi nemaju sta da jedu :: :: :: ::
Retardi bre, sto kaze jedan lik sto ne hapse ove cigane sto prodaju diskove po ulicama, prolazima i sl. Serem mu se u taj film! Sutra mogu svakom da upadnu u stan i da provere na kompu da imamo ne originalne windowse, igre, programe i da nas hapse zbog toga , lool :D
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647196. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.