Može se proturiti full hd signal kroz VGA. KValitet je na strani DVI-a, naravno, ali to opet zavisi i od graf. adaptera i od monitora. Dovoljno je kvalitetna slika za muziku, net, i ostale svakodnevne gluposti.
:: Ici ce to bez problema. Koji proc imas? Nadam se da nije neki athlon xp :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: :: :: graaficka je gforce 7300 gt agp 256mb a monitor lg 22` e2240s p :: ::
Nazalost vrlo tesko da ce proc moci ispratiti full HD film(ako si to mislio), mozda neki rip sa manjim bitrate-om... Evo ti link, pa ispodesavaj kplayer po uputstvu i probaj. Za prikaz i rad sa win-om i aplikacijama(naravno ne mislim na obradu videa i sl.) nece biti problema.
Edit: Skoro sam radio neku pIII sa 9200SE 64mb i sasvim normalno mi je podrzalo rezoluciju od 1920x1080, slika je iznenadjujce bila ok, kontrast, ostrina, ma sve k`o najnovije g. karte.
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: burazer ima bas taj procesor : :: :: :: :: Ici ce to bez problema. Koji proc imas? Nadam se da nije neki athlon xp :: :: :: :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: :: :: :: :: graaficka je gforce 7300 gt agp 256mb a monitor lg 22` e2240s p :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647196. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.