Ako misliš dali ces moci da gledaš neki naroski hd film odgovor je da.Neznam kakve veze ima dvi sa hd. Koristi mediaplayer classic i cekiraj h264 u internal filters dxva
Sa 7300gt ćeš teško pokretati 720p i 1080p,a Jebivetar je hteo da kaže da nećeš imati digitalan ulaz,već samo analogan,jer d-sub je analogan,a tvoj monitor ima samo taj ulaz,što ću reći u samome startu će ti slika biti lošija...ako uopšte pokreneš film :)
adekvatan naslov poruke. Kada sam birao monitor trazio sam sa DVI prikljuchkom kako bi sve bilo digitalno. Zaista mi je smetalo da pricham o full HD sa Dsub prikljuchkom iako tvrde da moze da prenese 1920x1080. Ne kazem da ima razlike kod filma, uverio sam se jer sam imao 21.5` monitor povezan na dsub. Hocemo digitalno i full HD, a povezujemo analogno, nekako nema logike.
e, drz` da ti ga nabijem! `ko nema u vuglu, ima u guglu`
:: lumen7 :: :: Sa 7300gt ćeš teško pokretati 720p i 1080p,a Jebivetar je hteo da kaže da nećeš imati digitalan ulaz,već samo analogan,jer d-sub je analogan,a tvoj monitor ima samo taj ulaz,što ću reći u samome startu će ti slika biti lošija...ako uopšte pokreneš film :)
Broj postavljenih tema: 60401. Broj poslatih odgovora: 647511. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.