Fali mi još samo hard i grafička jer hoću da ga prodam u kompletu.. Pa planiram da uzmem polovnu grafičku do 5 soma na Limundu ako uspem da nađem nešto kvalitetno i neka 3 soma za hard. Pa bih molio da mi navedete koju grafičku i koji hard da uzmem za te pare, i da mi se pritom što više isplati prodaja ove konfig? Imam obično napajanje i obično kućište pa mi zato ne treba neka besna grafička koja zahteva jače napajanje , već neka prosečna. I hard je nebitno da li je ATA ili SATA.
Procesor je dosta star,ploca takodje,memorije ima dosta ali nepotrerbna za tu masinu,jeste da memorije nikad dosta ali njoj ne treba ako je prodajes kupi disk od 250-320B za oko 20e polovan,izbaci jedan stap memorije od 1GB i prodaj masinu za diskom od 250/320 i 2GB rama,mozes i sa 3GB ali nema potrebe iste ces pare dobiti
za graficku uzmi bilo koju pci-e sa 256 mb
npr neki x1600,3850,mozda neki 8500/8600, eventualno 8800GT ili 9600GT ali sve je to prejako za ovaj procesor kad ne moze da izvuku snagu koja graficka pruze
znaci nemoj da se zamajavas na bacanje para sa skupim komponetama za 40e mozes da kupis i grafikcu i disk i da zaval.jas to
Aha, oke, a recite mi da li mi se isplati da uzimam 9600GT, s obzirom da ću prodavati komp, da li bi mi to dosta dodalo vrednost na konfig? Jer vidim da je neko pristalica starijih grafički, a neko novijih.. Meni je u stvari najvažnije da mi se prodaja cele konfig najviše isplati.
Naravno da ćeš mu povećati vrednost. Nešto može da bude bolje samo ako u to uložiš.
:: Aha, oke, a recite mi da li mi se isplati da uzimam 9600GT, s obzirom da ću prodavati komp, da li bi mi to dosta dodalo vrednost na konfig? Jer vidim da je neko pristalica starijih grafički, a neko novijih.. Meni je u stvari najvažnije da mi se prodaja cele konfig najviše isplati.
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647196. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.