da li neko zna koliko ova karta povuce snage (W) u overklok modu, njena fabricka frekvencija je 700(gpu)/1000(mem)/1740(shader clocks), a potencijalni overklok bi bio recimo 720/1100/1800, ili mozda postoji neka formula za izracunavanje snage karte . . . cisto bih da vidim da li je moje napajanje dovoljno za nju . . . (CM 380W). . .
ma znam to i ja ali kada i na ovako smesnom overkloku karta zamrzne sliku, kolega koji radi u servisu kaze da je napajanje slabo, pa cisto da ne kupujem novo za dzabe . . .
nije 9600gt gs neki potrosac,karta je jednostavno na granici vec,meni npr 3870 i 4770 nisu hteli preko 800MHz,losi primerci verovatno,pre ove dve sam imao dobar primerak 7600gs glh koja je radila na dosta vecim frekvencijama stabilno...
Pre ce biti da je karta nestabilna na tim klokovima, ostavi to na fabrickom default-u ionako je vec OC i ne brini (koliko sam skaprao tako ti radi kako treba ?), dobio bi mozda 1FPS sa ti m klokom koj si napsiao...
:: :: :: :: ma znam to i ja ali kada i na ovako smesnom overkloku karta zamrzne sliku, kolega koji radi u servisu kaze da je napajanje slabo, pa cisto da ne kupujem novo za dzabe . . .
aha...digao sam ga sa box kulerom na sebi sa 2,2 na 2,5ghz, pre neki dan sam imao vishka u dzepu dve crvene pa sam pazario cooler mastera tx3 , videcemo da li moze proc jos da se digne,,,,javljam sta sam uradio , a kartu ne diram vise ni pod razno . . .
P O Z D R A V !!! AND TNKS A LOT . . . E DA . . . (NADAM SE DA NISAM DOSADAN), DA LI DOBIJAM NESTO NA BRZINI KADA BIH POSTOJECU MEM KOJA JE NA 533MHZ MENJAO SA NOVOM OD 800MHZ, MISLIM, ZNAM DA BIH DOBIO NA BRZINI ALI DA LI SE ISPLATI . . . ETO TOLIKO !!!
Memoriju zameni ako imaš neku `glava za glavu` kombinaciju, eventualno par € doplate.
Nego, da li bi mogao da mi učiniš uslugu i izvrtiš vantage na entry podešavanjima ako imaš instaliran, samo GPU testove, kartica na default, nešto sam radoznao.
Always carry a flask of whiskey in case of snakebite. Furthermore, always carry a small snake.
:: :: P O Z D R A V !!! AND TNKS A LOT . . . :: E DA . . . (NADAM SE DA NISAM DOSADAN), DA LI DOBIJAM NESTO NA BRZINI KADA BIH POSTOJECU MEM KOJA JE NA 533MHZ MENJAO SA NOVOM OD 800MHZ, MISLIM, ZNAM DA BIH DOBIO NA BRZINI ALI DA LI SE ISPLATI . . . ETO TOLIKO !!!
hm probao sam pre neki dan i prilikom pokretanja testa javlja da mi nedostaju neki fajlovi u sistemu, nisam zapamtio tacno ali ti mogu javiti kada opalim reinstal sisteme za koji dan . . .
Nije bitno, ne moraš da se cimaš, reko ako ti je pri ruci.
Always carry a flask of whiskey in case of snakebite. Furthermore, always carry a small snake.
:: :: hm probao sam pre neki dan i prilikom pokretanja testa javlja da mi nedostaju neki fajlovi u sistemu, nisam zapamtio tacno ali ti mogu javiti kada opalim reinstal sisteme za koji dan . . .
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647196. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.